Στέφανος Κασσελάκης: Από τη Θεσσαλονίκη θα δώσει το «φως» για το πόθεν έσχες του

3 Ιουνίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Από τη Θεσσαλονίκη θα δώσει το «φως» για το πόθεν έσχες του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει τις ανακοινώσεις του για την περιουσιακή του κατάσταση από το βήμα της ομιλίας του απόψε στις 7.30′ μ.μ. στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ αναφέρει ότι ζητά το πόθεν έσχες του «το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ», «που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ.». «Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου», προσθέτει και συνεχίζει: «Τους ρωτάς: Τι κάνετε για την ακρίβεια; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί μοντάρατε και μπαζώσατε τα Τέμπη; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί αφήνετε τα νοσοκομεία να καταρρέουν και την εγκληματικότητα να οργιάζει; Απαντούν: Πόθεν έσχες».

Δίνει στη δημοσιότητα αύριο το πόθεν έσχες του ο Στέφανος Κασσελάκης -  MyPortal.gr

«Λοιπόν, η στιγμή έφτασε. σήμερα, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση», ανακοινώνει ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να περιμένει έως την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο, «παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας». «Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι ‘αδιευκρίνιστος’ και να κυκλοφορείς ελεύθερα», τονίζει.

«Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως», αναφέρει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]