Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης δεν δίνει το πόθεν έσχες του γιατί κάτι κρύβει

31 Μαΐου 2024

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή «Εδώ» με τον Σταμάτη Ζαχαρό, για την άρνησή, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες 

«Δεν το έχει κάνει ακόμα γιατί κάτι κρύβει» είπε ο υπουργός υγείας στο ONE Channel

Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Κασσελάκης θα τρελάνει τους Συριζαίους

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι:

«Ο νόμος ποτέ δεν είχε προβλέψει την περίπτωση τουρίστα που θα γίνει αρχηγός της αντιπολίτευσης. Ότι δηλαδή θα έρθει κάποιος με το μαγιό του και τον σύζυγό του από την Αμερική για διακοπές και θα φύγει με το κόμμα στις βαλίτσες του» σημείωσε και συνέχισε: «Πατάει σε αυτό ο Κασσελάκης, καίτοι έχει γίνει αρχηγός από τον Σεπτέμβριο ο κ. Κασσελάκης λέει ότι δικαιούται να το κάνει μαζί με τους άλλους βουλευτές».

Είχε πει ότι θα καταθέσει το ” πόθεν έσχες” προ των ευρωεκλογών, «Γιατί δεν θέλει να το πει προ των ευρωεκλογών; Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Κάτι δεν θέλει να δούμε. Ότι έχει πολλά λεφτά, ότι έχει λιγότερα από όσα λέει, ότι τα έχει από εταιρεία που δεν ξέρουμε πώς την πήρε; Ένας που δεν φοβάται κάνει πόθεν έσχες. Κάτι του είπαν οι συνεργάτες του ότι μην το βγάλεις θα μας σκίσουν», τόνισε ο υπουργός.

Ο ίδιος επισήμανε ακόμη: «Υπάρχει άλλη λογική εξήγηση γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα; Ο νόμος δεν λέει στις 30 Ιουνίου, λέει έως τις 30 Ιουνίου, όποτε θες το βγάζεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]