Πέπλο μυστηρίου για το θάνατο της 17χρονης που έπεσε από τα 50μ

24 Μαΐου 2024

Πέπλο μυστηρίου για το θάνατο της 17χρονης που έπεσε από τα 50μ

Μυστήριο καλύπτει ο θάνατο της 17χρονης μαθήτριας που έπεσε από τα 50μ. στην Κρήτη, στο ύψος της Σταλίδας και βρήκε τραγικό θάνατο μετά από «βουτιά» θανάτου από την γέφυρα.

Ο λόγος που η κοπέλα βρέθηκε στη γέφυρα παραμένει μυστήριο, καθώς το σπίτι της βρίσκεται από την άλλη πλευρά του δρόμου. Η γέφυρα απέχει 1,5 ώρα με τα πόδια από το χωριό ή 20 λεπτά από μονοπάτι στο βουνό.

Οι γονείς και η αδελφή της 17χρονης θεωρούν ότι δεν αυτοκτόνησε και ψάχνουν να βρουν την αλήθεια. Υποστηρίζουν ότι στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός δε βρέθηκε αίμα.

Από την πλευρά της, η αδελφή της Νικολέτας είπε πως της είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν bullying στο σχολείο από μαθητές, αλλά και καθηγητές. 

«Ξέρω πάρα πολλά για τη Νικολέτα, μιλούσαμε, μου τα έλεγε όλα. Μου είχε πει ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά. Είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν λεκτικό bullying στο σχολείο συνέχεια, μου το έλεγε. Φοβάμαι ότι μπορεί να της έκανε κακό κάποιος, να τη χτύπησε και να την έριξε στο γεφύρι», υποστήριξε στην Κατερίνα Σουλιώτη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα” για το εάν είναι δυνατόν να πέφτει κάποιος από τα 50 μέτρα και να μην υπάρχει στο σημείο ούτε ίχνος αίματος, ο πατέρας της Νικολέτας υποστήριξε ότι: μπορεί κάποιος να τη χτύπησε και να την έφερε εδώ με το αυτοκίνητο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι star.jpg-1024x576.jpg

Σημειώνεται ότι υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τουρίστες την είδαν στη γέφυρα, χωρίς, όμως να δουν την πτώση της. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε το κορίτσι μόνο του στη γέφυρα, λίγο πριν πέσει στο κενό.

Λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, η Νικολέτα βρισκόταν στο σχολείο και έδινε εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε το γραπτό της και έφυγε νωρίτερα, χωρίς να δώσει κανένα σημείο ζωής. 

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα του θύματος. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε γράψει κάτι στο τελευταίο γραπτό της στο σχολείο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει εξεταστεί.

Τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της παραμένουν ακόμα άγνωστα,

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, καθώς ερευνούν εάν προηγήθηκε κάποιο περιστατικό στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. με εκείνο της αυτοχειρίας να είναι το επικρατέστερο.

Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]