Αυξημένη κίνηση στις μεγάλες αρτηρίες της πρωτεύουσας

22 Μαΐου 2024

Αυξημένη κίνηση στις μεγάλες αρτηρίες της πρωτεύουσας, σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς η κίνηση στους δρόμους της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη, μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό με την κίνηση να δυσκολεύει το πρωινό των οδηγών.

Όλοι οι βασικοί κεντρικοί άξονες είναι μποτιλιαρισμένοι. Πρωταγωνιστής, φυσικά ο Κηφισός, όπου σημειώνεται μποτιλιάρισμα και στα 2 ρεύματα από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και το Αιγάλεω.

Δυσκολία υπάρχει στην κίνηση των αυτοκινήτων, στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Σταδίου, στην Λεωφόρο Συγγρού, αλλά και στην Γαλατσίου.

Επίσης μποτιλιάρισμα παρατηρείται στον Πειραιά και κυρίως γύρω από το λιμάνι, στην παραλιακή στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά ενώ και στην Αττική Οδό, καταγράφονται καθυστερήσεις.

Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο, 5΄-10΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία. Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα,5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

Κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών στην έξοδο και την είσοδο, στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Κορίνθου, στην Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη

Screenshot-2024-05-22-080529.jpg

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]