“Πυρά” Γεωργιάδη: Πολάκη, ”Όταν μιλάς για μένα να πλένεις το στόμα σου με αντισηπτικό”

20 Μαΐου 2024

Με ανάρτησή του , ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε “Πυρά” κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχόλια που είχε αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης σχετικά με το Νοσοκομείο Σαντορίνης και ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παραδώσει στον εισαγγελέα την περίοδο Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας.

“Επειδή ο Παύλος Πολάκης με κάλεσε να ασχοληθώ με το Νοσοκομείο Σαντορίνης και την ΑΕΜΥ ΑΕ και τις καταγγελίες του για κακοδιαχείριση (γνωστής σε όλους αξιοπιστίας…) ασχολήθηκα!

” Ασχολήθηκα και βρήκα στα συρτάρια καταχωνιασμένο ότι η Εθνική Αρχή Διαφάνειας έχει συντάξει αναλυτικό πόρισμα ελέγχου αναφορικά με την σκανδαλώδη εξαγορά από την ΑΕΜΥ ΑΕ το 2017 επί θητείας Πολάκη στο Υπουργείο Υγείας του ΚΕΚ/ΚΨΥ, ενός ΚΕΚ ζημιογόνου και με ανύπαρκτη υλοποίηση προγραμμάτων, που στοίχισε συνολικά 1.485.000€ στους Έλληνες φορολογούμενους! 

Και το καλύτερο; Ακολούθησαν άλλες δύο αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου του ΚΕΚ, με την τελευταία να πραγματοποιείται ως συνολική διαδικασία αυθημερόν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, δηλάδή 2 ημέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές του 2019 και τελευταία ημέρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Λοιπόν Παύλο, όταν θα μιλάς σε εμένα για κακοδιαχείριση φρόντιζε να πλένεις το στόμα σου με αντισηπτικό… Και μια συμβουλή. Μην βιαστείς να απαντήσεις σε αυτή μου την ανάρτηση! Σκέψου καλά και κράτα την απάντηση για την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, όπου με εντολή μου θα διαβιβασθεί αρμοδίως το πόρισμα ώστε η Δικαιοσύνη να επιληφθεί σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους μας. Γιατί εγώ έχω μάθει στη ζωή μου όλα να είναι στο φως!».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]