Πέρασε 12 φανάρια με κόκκινο στην Αθήνα και έφαγε πρόστιμο 21.140 ευρώ

10 Μαΐου 2024

Πέρασε 12 φανάρια με κόκκινο στην Αθήνα και έφαγε πρόστιμο 21.140 ευρώ, ο μοτοσυκλετιστής που έσπασε κάθε ρεκόρ παραβατικότητας, ο οποίος ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγες ώρες μετά.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Τροχαίας που διενεργούσαν ελέγχους σε οχήματα εντόπισαν μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στην περιοχή της Βουλιαγμένης

Βόλος: Μεθυσμένος 21χρονος, χωρίς πινακίδες, πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια  και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ - Ελλάδα - Athens  magazine

Ο οδηγός της μηχανής δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή διαπράττοντας σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας: 12 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς, αναστροφή.

Τελικά, εντοπίστηκε τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή των Μεγάρων όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας “ΔΙΑΣ”. Από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί “ακινησία” για τη μηχανή, η οποία ήταν ανασφάλιστη.

Στον οδηγό της μηχανής, ο οποίος παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί ποινής στο point system, ενώ θα ενημερωθεί η ΑΑΔΕ για την επιβολή προστίμου για την ακινησία ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]