Εν ψυχρώ δολοφονία 23χρονου μοντέλου μέσα σε εστιατόριο (video)

8 Μαΐου 2024

Εν ψυχρώ δολοφονία 23χρονου μοντέλου μέσα σε εστιατόριο,  στο οποίο γευμάτιζε. Η εκτέλεσή της από δυο μασκοφόρους φαίνεται να καταγράφηκε σε βίντεο

Η 23χρονη Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο γευματίζει σε ένα εστιατόριο και συνομιλεί με έναν άνδρα. Ξαφνικά, δύο μασκοφόροι άνδρες μπαίνουν μέσα: ο ένας από αυτούς πλησιάζει γρήγορα τη γυναίκα και πυροβολεί την Πάραγκα αλλά και τον άνδρα με τον οποίο μιλούσε, ενώ ο άλλος παραμένει δίπλα στην πόρτα για να κρατάει τσίλιες.

How picture of octopus ceviche lunch led killers to beauty queen's location where they shot 23-year-old dead for 'affair revenge' | Daily Mail Online
VIDEO: Former beauty queen, 23, is gunned down in restaurant - Need To Know

Σύμφωνα με τον Telegraph, η 23χρονη Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο είχε αναρτήσει στο Instagram μια φωτογραφία από το πιάτο με σεβίτσε από χταπόδι που είχε παραγγείλει. Στη φωτογραφία φαινόταν το όνομα του εστιατορίου στο οποίο βρισκόταν η 23χρονη κάτι που ίσως βοήθησε τους εκτελεστές της να την βρουν.

Η Πάραγκα που έχασε τη ζωή της στην επίθεση, είχε εκπροσωπήσει την επαρχία Los Rios στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ισημερινός» το 2022. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Ecuavisa είχε ταξιδέψει στο Κεβέντο για να παραστεί σε έναν γάμο.

How picture of octopus ceviche lunch led killers to beauty queen's location where they shot 23-year-old dead for 'affair revenge' | Daily Mail Online
Miss Ecuador beauty queen, 23, shot dead after Instagram post of octopus dish 'led hitmen to restaurant' – Ilfresco
H 23χρονη Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο

Η Πάραγκα, η οποία είχε πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τη δική της σειρά αθλητικών ρούχων, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο εξαιτίας της αναφοράς του ονόματός της σε συνομιλία μεταξύ του -νεκρού πλέον – διακινητή ναρκωτικών Λεάντρο Νορέρο και του λογιστή του, Χελίβε Ανγκούλο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Ανγκούλο, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι ο Νορέρο είχε παρακαλέσει τον λογιστή του σε ένα μήνυμα το 2022 να τον βοηθήσει να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με την 23χρονη αφού εκείνος τον ενημέρωσε ότι η αστυνομία τον είχε ρωτήσει σχετικά. «Αν η γυναίκα μου ανακαλύψει οτιδήποτε σχετικά με εκείνη, την έβαψα. Φίλε μου, το όνομά της δεν μπορεί να μαθευτεί πουθενά. Διαφορετικά, ο κόσμος μου θα καταρρεύσει», έγραφε στο μήνυμά του ο εγκληματίας, ο οποίος θα δολοφονούνταν στη φυλακή μόλις έξι μήνες μετά τον εγκλεισμό του.

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]