Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου (video)

7 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου

Στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, και δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι «έκλαιγα για ώρες όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου».

Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό  προσανατολισμό μου

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στο OPEN για το πότε ένοιωσε πρώτη φορά την προδοσία και πώς τον άλλαξε ως άνθρωπο, αλλά και για την στιγμή που αποκάλυψε στην μητέρα του την σεξουαλικότητά του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να κλάψει κόντρα στα στερεότυπα που συνδέουν τα δάκρυα με την αδυναμία.

Στέφανος Κασσελάκης: "Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον σεξουαλικό  μου προσανατολισμό" | Zappit

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχιζε «συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «η οικογένειά μου ένιωσε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει. Ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει στιγματίσει» και συνέχισε: «Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη, αποκαλύπτοντας συμβουλές που έχει δώσει στον γιο της και τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]