Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

25 Απριλίου 2024

Τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε εκφράσει παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον πατέρα του στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί σε ηλικία 79 ετών, έφυγε απο την ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή “Live News” του Mega, την Τετάρτη, ο Γιάννης Καλλιάνος είχε ξεσπάσει σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο.

Ήταν μάλιστα αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες από τη διοίκηση και τους γιατρούς της αγγειοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εξήγησε πως ο πατέρας του είχε διαβητικό πόδι, είχε ζάχαρο και τις τελευταίες μέρες το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού άρχισε να μαυρίζει. Πρώτα τον μετέφεραν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου τους είπαν ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αγγειοχειρουργικό περιστατικό.

«Στη συνέχεια, τον πήγαμε στο Αττικόν, όπου έγινε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του. Στη συνέχεια όμως, είχε δύσπνοια, αλλά οι γιατροί μου έλεγαν ότι ο πατέρας σας πηγαίνει πολύ καλά και οι εξετάσεις του ήταν φοβερές».

«Ο πατέρας μου άρχισε να κάνει ολοένα και σοβαρότερη δύσπνοια και οι γιατροί μας έλεγαν ωστόσο ότι πήγαινε κάθε μέρα και καλύτερα»


[There are no radio stations in the database]