Βίκυ Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί

25 Απριλίου 2024

«Η συλλογική ευθύνη» ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση για τη δήλωση της Βίκυς Φλέσσα για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Βίκυς Φλέσσα, που ανέφερε ότι για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ότι «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί». Ταυτόχρονα αναφερόμενη και στην τραγωδία που συντελέστηκε στις φονικές πυρκαγιές του 2018 στην Αττική υπογράμμισε ότι «και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί».

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Φλέσσα μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας επισήμανε πως «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Δείτε βίντεο με τα όσα ανέφερε η Βίκυ Φλέσσα:

ΣΥΡΙΖΑ: «Η συλλογική ευθύνη» ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή την αναφορά της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα.

«Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ο απαράδεκτος ισχυρισμός της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Β. Φλέσσα, για το έγκλημα στα Τέμπη, ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», επιβεβαιώνει ότι κάθε πτυχή της εμπλοκής της ΝΔ σ’ αυτή την τραγωδία οδηγεί στη συγκάλυψη, την πρόκληση και την ύβρη.

Η προσπάθεια της υποψήφιας της ΝΔ να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και να την «ξεπλύνει» από συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων στελεχών της, οι οποίες δεν περιορίζονται στην ίδια την τραγωδία, αλλά και σε όλα όσα ακολούθησαν και αποκαλύπτονται συνεχώς, συνιστά βαθύτατη προσβολή προς τους συγγενείς των θυμάτων, που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για απόδοση δικαιοσύνης.

Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας, η οποία συμμερίζεται πλήρως την αγωνία των συγγενών για δικαιοσύνη και στηρίζει τον αγώνα τους».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις


[There are no radio stations in the database]