Καλλιακμάνης: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”»

23 Απριλίου 2024

Καλλιακμάνης: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”»,

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τους δολοφόνους του Γιώργου Λυγγερίδη. Όπως τόνισε το πρωί της Τρίτης (23/4) ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αμέσως μετά την επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα, ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε «τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός, πέθανε ένας αστυνομικός».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Καλλιακμάνης εξήγε πως «έδεσε» η κατηγορία που οδήγησε δεκάδες κατηγορούμενους ενώπιον των Αρχών λέγοντας: «Έπρεπε να αναλυθούν κάποια στοιχεία, ώστε να προκύψει η εμπλοκή κάποιων σε παραπάνω από μία κατηγορίες. Πολλοί από αυτούς είναι σεσημασμένοι. Αλλά τώρα έχουν πρόβλημα, γιατί η κατηγορία είναι για εγκληματική οργάνωση».

«Γύρω στα 60 άτομα ήταν αρχηγοί και υπαρχηγοί. Και το φοβερό είναι ότι, μετά τη δολοφονία, ακούγονται να λένε: “καταφέραμε τον στόχο μας, τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός, πέθανε ένας αστυνομικός”».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκτίμησε ότι «κάποιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά αυτά για να κάνουν άλλες δουλειές. Βλέπουμε αυτά τα παιδιά με την επιθετικότητα να κάνουν μπραβιλίκια και διακίνηση ναρκωτικών».

Και ερωτηθείς στο γιατί δεν κλείνουν αυτές οι υποθέσεις, απάντησε πως «ίσως υπήρχε μια φοβία, στο να ξέρουμε ότι “δεν θα φτάσουμε εκεί”. Οι επιχειρηματίες στηρίζουν κόμματα, οι επιχειρηματίες δεν έχουν σχέση με αυτό, κάποιοι παράγοντες εκμεταλλεύονται αυτά τα παιδιά για να κάνουν τις δουλειές τους» και κλείνοντας είπε: «Πρέπει να ξεχάσουμε ότι θα φτάσουμε σε πρόσωπα που είναι ψηλά, δεν θα φτάσουμε εκεί, είναι κάποιοι άλλοι που εκμεταλλεύονται».

«Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”», λέει ο Καλλιακμάνης για τους δολοφόνους του Λυγγερίδη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]