Νεκρή στο σπίτι της για 4 ημέρες διαγωνιζόμενη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (video)

21 Νοεμβρίου 2023

Νεκρή στο σπίτι της για 4 ημέρες διαγωνιζόμενη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ,μάλιστα, ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, Μανώλης Μεϊνδρινός δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Τη βρήκε νεκρή ο σύζυγός της

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1, πριν από 14 χρόνια. Η διαγωνιζόμενη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μετά από 4 μέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της, στο σπίτι τους. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν είχε καταλάβει κάτι.

Πριν 14 χρόνια, η Ελένη Καριολάκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου είχε παρουσιάσει ένα «χορευτικό σόου», όπως είχε αναφέρει, «με μπουρμπουλήθρες». Είχε χορέψει το «Hung up» της Μαντόνα και ο Ηλίας Ψινάκης είχε… ξετρελαθεί με την εμφάνισή της.

Από τότε, είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές. Μάλιστα, είχε επιστρέψει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του 2017 στον ΣΚΑΪ, με το κοινό να τη θυμάται ακόμα. Και σε εκείνο το σόου, είχε παρουσιάσει στους κριτές τις χορευτικές της ικανότητες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]