Θρίλερ με τον «δράκο των Εξαρχείων», τρεις επιθέσεις μέσα δύο μέρες, ανάμεσά τους σε ένα ανήλικο

21 Νοεμβρίου 2023

Θρίλερ με τον «δράκο των Εξαρχείων», τρεις επιθέσεις μέσα δύο μέρες, ανάμεσά τους σε ένα ανήλικο. Προσοχή ..πρόκειται για ξανθό άνδρα, μετρίου αναστήματος, με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μιλάει σπαστά αγγλικά.

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά από καταγγελίες για απόπειρες βιασμού από άγνωστο άνδρα.

Ένας άγνωστος άνδρας, μέσα σε δύο μέρες πραγματοποίησε τρεις επιθέσεις ανάμεσα σε αυτές και σε ένα 13χρονο κοριτσάκι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχουν γίνει επιθέσεις και σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Όπως έγινε γνωστό από τις περιγραφές, πρόκειται για ξανθό άνδρα, μετρίου αναστήματος, με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μιλάει σπαστά αγγλικά.

Οι τρεις επιθέσεις

Η πρώτη περίπτωση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στις 14:30 της 18ης Νοεμβρίου. Θύμα του σεξουαλικού αρπακτικού ένα 13χρονο παιδί.

viasmos-exarheia

Το κοριτσάκι είπε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, ο μυστηριώδης άντρας την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το παιδί φωνάζοντας απέτρεψε το δράστη και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Στις 07:15 της 20ης Νοεμβρίου μια 29χρονη, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ανοσιούργημα του ο βιαστής, στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, δηλαδή 10 λεπτά αργότερα από την επίθεση στην Εμμανουήλ Μπενάκη, έστησε καρτέρι στην Ζωοδόχου Πηγής σε μία 27χρονη, χίμηξε πάνω της και της έκλεισε το στόμα σε μια προσπάθεια να την βιάσει.

Όμως το θύμα προέβαλε σθεναρή αντίσταση και απελευθερώθηκε από τα νύχια του, με αποτέλεσμα ο δράκος των Εξαρχείων να φύγει τρέχοντας.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων έδειξαν σε όλες τις παθούσες φωτογραφίες δραστών – σεσημασμένο για παρόμοια αδικήματα – σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του  δράκου το Εξαρχείων και να του περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επιθέσεις έγιναν στους δρόμους Μεθώνης, Βαλτετσίου, Ζωοδόχου Πηγής, Κωλέττη και Νικηταρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]