Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» σε κοπέλα

21 Νοεμβρίου 2023

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» σε κοπέλα. Σοκ έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα οι καταγγελίες περιστατικών απόπειρας βιασμού που έχουν σημειωθεί στα Εξάρχεια από άγνωστο άνδρα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του άνδρα σε 29χρονη στα Εξάρχεια δημοσίευσε το newsit.gr. 

Η στιγμή της επίθεσης

Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε, αποτυπώνεται στη δεξιά πλευρά η γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής

Τη σπρώχνει, εκείνη πέφτει κάτω και αμύνεται. Καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ ένας άνδρας που φαίνεται στο βίντεο σπεύδει να τη βοηθήσει.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» στην 29χρονη στα  Εξάρχεια - Τι λέει ο άνδρας που την έσωσε - City24.gr

Όπως έγινε γνωστό από τις περιγραφές, πρόκειται για ξανθό άνδρα, μετρίου αναστήματος, με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μιλάει σπαστά αγγλικά.

Τι ανέφερε ο άνδρας που την έσωσε

«Ήμουν στην οδό Νικηταρά, ήταν περίπου 7:25. Καθόμουν σε ένα μαγαζί ψιλικών με μια άλλη κυρία. Ήταν το μοναδικό που ήταν ανοιχτό. Ακούσαμε κάποιες φωνές και “βοήθεια” και βγήκαμε έξω. Ένας είχε επιτεθεί σε μία κοπελίτσα, η οποία εκ των υστέρων μάθαμε ότι πήγαινε προς τη δουλειά της. Η κοπέλα φυσικά τρομοκρατημένη. Αυτόν ίσα που μπόρεσα και τον είδα και έφυγε σχετικά ήρεμος.

Πιστεύω ότι τρόμαξε με τη φωνή που έβαλα. Η εικόνα που είδα ήταν αυτόν επάνω της ακριβώς. Μετά δεν έδωσα πολλή σημασία σε αυτόν, προσπάθησα να ηρεμήσω την κοπέλα. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη και μάζευε το μπουφάν της. Όπως φάνηκε της είχε επιτεθεί για να την βιάσει.

Ήμασταν από την κοπέλα σχεδόν απέναντι εκείνη έτρεξε προς τα εμάς αλλά και εμείς προς εκείνη. Στην ουσία την βρήκαμε στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα ήταν σε σοκ. Κοιτάξαμε να την συνεφέρουμε μήπως είχε χτυπήσει κιόλας. Μου είπε “πήγε να με βιάσει”. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι πήγε να την κλέψει. Αυτό το λίγο που πρόλαβα να δω , είδα την πάλη, χτυπιόντουσαν κάτω.

Aυτός μάλλον ήταν ξένος αλλά ήταν πολύ μικρό το διάστημα που τον είδα πρέπει να ήταν κάτω από 30 ετών, με ανοιχτά χρώματα. Εκείνος έφυγε κάτω προς την Θεμιστοκλέους, φορούσε μια βερμούδα, ακάλυπτος, πιστεύω αν τον ξανάβλεπα θα τον αναγνώριζα. Τον έχουν πιάσει οι κάμερες, πιστεύω είναι θέμα χρόνου να τον πιάσουν», αναφέρει στο newsit.gr ο θυρωρός που έσωσε την κοπέλα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]