Άγνωστη προσπάθησε να βάλει 15χρονο μαθητή στο αυτοκίνητό της

21 Νοεμβρίου 2023

Άγνωστη προσπάθησε να βάλει 15χρονο μαθητή στο αυτοκίνητό της, αυτός αρνήθηκε, αλλά η γυναίκα επέμενε σε σημείο που ο ανήλικος φοβήθηκε και αποχώρησε από την στάση

Στιγμές αγωνίας έζησε ένας 15χρονος όταν, όπως κατήγγειλε, μια γυναίκα τον προσέγγισε και με την βία προσπάθησε να τον πείσει να μπει στο όχημα της.

Απόπειρα αρπαγής του 15χρονου γιου της κατήγγειλε χθες μια μητέρα στο τμήμα Ασφαλείας του Βύρωνα.

Όπως ανέφερε τόσο η ίδια όσο και ο ανήλικος, μια γυναίκα προσπάθησε με επίμονο τρόπο να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο της.

Όλα ξεκίνησαν στις 7:10 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο ανήλικος μαζί με μια φίλη του περίμεναν το λεωφορείο στη στάση Κουλών και Σινώπης στο Βύρωνα. Ξαφνικά μπροστά του σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια εύσωμη γυναίκα. Η γυναίκα απευθύνθηκε στο παιδί και του είπε εάν θέλει να τον πάει κάπου. Ο ανήλικος της είπε «όχι ευχαριστώ» κι εκείνη τότε αποχώρησε από το σημείο.

Δεν πέρασαν δύο λεπτά και το μαύρο αυτοκίνητο επέστρεψε. Η οδηγός άνοιξε πάλι το παράθυρο και άρχισε να λέει επίμονα στον 15χρονο: «Έλα, έλα, μπες μέσα να σε πάω όπου θες».

Ο 15χρονος μετά κι από τη δεύτερη «επίθεση» της γυναίκας φοβήθηκε και πήγε στην επόμενη στάση, όπου πήρε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό του, ενώ ανέφερε και το περιστατικό στους γονείς του.

Την επόμενη ημέρα καθώς επέστρεφε στο σπίτι του είδε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σταθμευμένο σε διπλανή οδό. 

Συγκράτησε όμως την πινακίδα και τον τύπο του οχήματος και χθες φεύγοντας από το σχολείο είδε το όχημα να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κοντινό σημείο.

Αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία όπου συνέλαβαν τη γυναίκα για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ η ίδια απολογούμενη στους αστυνομικούς ανέφερε ότι και ίδια έχει δύο παιδία κι ήθελε να βοηθήσει.

Τρόμος με τις απόπειρες αρπαγής παιδιών: Δείτε πώς προσεγγίζουν τα ανήλικα  θύματα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]