Άγρια επίθεση με γκλομπ δέχθηκε οδηγός λεωφορείου

20 Νοεμβρίου 2023

Άγρια επίθεση με γκλομπ δέχθηκε οδηγός λεωφορείου, είπε σε μια ομάδα 20 ατόμων ένα “ησυχάστε” και βρέθηκε με κάταγμα στη μύτη  

Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο άτομα, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

Το περιστατικό

Στο δρομολόγιο IKEA-Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος οδηγός του λεωφορείου χτυπήθηκε από τους αγνώστους και κατέληξε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννη Δήμκα, ο οδηγός «είπε σε μια ομάδα 20 ατόμων ένα “ησυχάστε” και βρέθηκε με κάταγμα στη μύτη».  

Ο κ. Δήμκας περιγράφει στο ThessToday τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι οδηγοί στο τιμόνι, μετά και το τελευταίο περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο λεωφορείο της γραμμής 72 -εκτελεί δρομολόγιο IKEA-Μηχανιώνα- επιβιβάστηκε μια ομάδα 20 ατόμων στη στάση της Αγίας Τριάδας, ηλικίας 18-19 ετώνΈκαναν φασαρία και τότε, ο οδηγός ηλικίας περίπου 50 ετών, τους εξήγησε ότι πρέπει να κάνουν ησυχία, διότι στο όχημα βρίσκονται και άλλοι επιβάτες. Ακολούθως τους ειδοποίησε ότι θα ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία. 

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με γκλομπ σε οδηγό λεωφορείου | The Indicator

Συνέπεια της παρατήρησης ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός του από δύο άτομα και εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν ακόμη και αντικείμενο. «Τον μαύρισαν στο ξύλο. Πρέπει να είχαν στην κατοχή τους γκλομπ από καουτσούκ, διότι η ζημιά είναι μεγάλη. Τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο, του άφησαν σημάδια στα μάτια, στα χέρια, ενώ του προκάλεσαν και κάταγμα στη μύτη», δηλώνει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ έλαβε και εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου και νοσηλεύτηκε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]