Ζόζεφιν: Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου, έχω γνωρίσει τους γονείς του (video)

14 Νοεμβρίου 2023

Ζόζεφιν: Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου έχω γνωρίσει τους γονείς του, το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε

Για την σχέση της με τον Νίνο, μίλησε η Ζόζεφιν στις τηλεοπτικές κάμερες και παραδέχθηκε πως είναι «ο άνθρωπος της». Η τραγουδίστρια, το απόγευμα της Κυριακής (12/11) παρουσίασε το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα Καλά Κορίτσια» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στο «κεφάλαιο» Eurovision.

Josephine: «Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου, έχω γνωρίσει τους γονείς του»  (βίντεο) | Like.com.cy

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δε μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δε θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί», δηλώνει η Ζόζεφιν.

«Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Η Ζόζεφιν εξομολογείται: «Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου, το κατάλαβα από την  πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε»

«Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας», επεσήμανε η Ζόζεφιν, αποκαλύπτοντας ότι έχει γνωρίσει και η ίδια τους γονείς του συντρόφου της.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σκίσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision και όταν έρθει εκείνη η στιγμή εύχομαι να είμαστε όλοι μαζί και να της στείλουμε θετική ενέργεια», ανέφερε σε άλλο σημείο η Ζόζεφιν, ενώ τόνισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα κόντρας ανάμεσα στην ίδια και την Αναστασία, όπως γράφτηκε πρόσφατα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]