“Σκοτώστε όσους μπορείτε και πάρτε ομήρους” αυτή ήταν η εντολή της Χαμάς (video)

14 Οκτωβρίου 2023

“Σκοτώστε όσους μπορείτε και πάρτε ομήρους” αυτή ήταν η εντολή της Χαμάς

Έγγραφα που αποδεικνύουν πως οι τρομοκράτες της Χαμάς είχαν εντολή να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν, να πάρουν ομήρους και να φύγουν γρήγορα από τη Γάζα παρουσίασε το NBC, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έγγραφα τα οποία εντόπισε ο στρατός του Ισραήλ στο πτώμα ενός άνδρα της Χαμάς.

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σκοτώστε όσους μπορείτε και πάρτε ομήρους» - Το  απόρρητο σχέδιο της Χαμάς για επιθέσεις σε σχολεία και κέντρο νεότητας

Στις φωτοτυπίες φαίνονται αεροφωτογραφίες από σχολεία και ένα κέντρο νεότητας στο κιμπούτς του Ισραήλ Κφαρ Σαάντ. Τα έγγραφα – που αποδίδονται στη Χαμάς – έχουν τη σήμανση «Άκρως Απόρρητο» και φέρουν την οδηγία: «Σκοτώστε όσους περισσότερους μπορείτε, πάρτε ομήρους και φύγετε γρήγορα για τη Γάζα».

To κρυφό σχέδιο της Χαμάς: Σκότωστε και πάρτε ομήρους όσους περισσότερους  μπορείτε (vid) | Liberal.gr

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, τα έγγραφα εντοπίστηκαν – σύμφωνα με το Ισραήλ – σε έναν υψηλόβαθμό τρομοκράτη της Χαμάς. 

Σοκ από τις αποκαλύψεις του NBC για τα σχέδια της Χαμάς – Στο στόχαστρο  επιθέσεις σε σχολεία -«Σκοτώστε όσους μπορείτε, μαζί και παιδιά» – Deal  News Online

Το σχέδιο επίθεσης ξεδιπλώνεται σε δύο σκέλη:

1. Οι τρομοκράτες της Χαμάς να περικυκλώσουν και να μπουν στα κιμπούτς, στοχεύοντας σε τοποθεσίες όπου συγκεντρώνονται άμαχοι.

2. Στη συνέχεια καλούνται να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν.

Στο έγγραφο φαίνεται ότι η «Μονάδα Μάχης 1» – της Χαμάς – θα επιτεθεί στο σχολείο «Da’at», ενώ η «Μονάδα Μάχης 2» θα αναλάβει την αρπαγή των ομήρων. Η Χαμάς, εκτός από το δημοτικό σχολείο που είχε βάλει στο «μάτι», σχεδίαζε να επιτεθεί και κατά του κέντρου νεότητας «Bnei Akiva».

Σε άλλη σελίδα με χάρτη, υπό τον τίτλο «Top Secret Maneuver», η Χαμάς δίνει οδηγίες σε μία μονάδα να ασφαλίσει την έφοδό της στο Κφαρ Σαάντ στα ανατολικά, ενώ άλλη μονάδα θα ελέγχει τη δυτική πλευρά. 

Όλοι οι χάρτες, σύμφωνα με το NBC, είναι στα χέρια των ισραηλινών αρχών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]