Πέθανε στη φυλακή ο χειρότερος παιδοκτόνος – Είχε σκοτώσει 170 παιδιά (video)

13 Οκτωβρίου 2023

Πέθανε στη φυλακή ο χειρότερος παιδοκτόνος, είχε σκοτώσει 170 παιδιά, τους έκοβε τα γεννητικά όργανα

Σε συνέντευξή του το 2004 στο κολομβιανό τηλεοπτικό δίκτυο RCN, δήλωνε πως έγινε χριστιανός. «Έχω πλέον συγχωρεθεί (…) Ό,τι έγινε έγινε. Δεν θα βασανίζομαι», είχε πει.

Luis Alfredo Garavito - «Τέρας της Χένοβας»: Πέθανε στη φυλακή | Athens  Voice

Ο Λουίς Αλφρέδο Γκαραβίτο, γνωστός ως «το τέρας της Χένοβας», είχε καταδικαστεί σε 835 χρόνια κάθειρξη για βιασμούς και δολοφονίες κατά τη διάρκεια 19 ετών

Κολομβία: Πέθανε στη φυλακή ο χειρότερος παιδοκτόνος – Είχε σκοτώσει 170 παιδιά, τους έκοβε τα γεννητικά όργανα

Ένας από τους χειρότερους δολοφόνους παιδιών κατά συρροή σε όλο τον κόσμο, ο Λουίς Αλφρέδο Γκαραβίτο από την Κολομβία, γνωστός επίσης με το προσωνύμιο «το τέρας της Χένοβας», που δολοφόνησε τουλάχιστον 170 ανηλίκους, πέθανε χθες Πέμπτη, εκτίοντας την ποινή του, σε ηλικία 66 ετών, ανακοίνωσαν οι σωφρονιστικές αρχές.

Φυλακισμένος από το 1999, μετά τη σύλληψή του για απόπειρα απαγωγής παιδιού, πέθανε σε κλινική στο βόρειο τμήμα της χώρας εξαιτίας «πολλαπλών παθολογιών». Τον Μάιο, κολομβιανά ΜΜΕ ανέφεραν πως έπασχε από καρκίνο και λευχαιμία.

Το 2000, ο Λουίς Αλφρέδο Γκαραβίτο καταδικάστηκε να εκτίσει 835 χρόνια κάθειρξη για τους βιασμούς και τις δολοφονίες τουλάχιστον 170 ανηλίκων, κυρίως αγοριών, μεταξύ του 1980 και του 1999. Πάντως, η μέγιστη ποινή που προβλέπεται στη χώρα είναι τα 40 χρόνια κάθειρξης.

Ομολόγησε εξάλλου πως διέπραξε φόνους σε γειτονικές χώρες, στη Βενεζουέλα και στον Ισημερινό.

Κολομβία: Πέθανε το «τέρας της Χένοβα» Λουίς Αλφρέδο Γκαραβίτο – Βίασε και  σκότωσε τουλάχιστον 170 ανηλίκους - Ok News Gr

Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από έρευνες που διενεργήθηκαν στην Κολομβία, ο Λουίς Αλφρέδο Γκαραβίτο παρίστανε τον άστεγο, τον ιερομόναχο ή τον πλανόδιο πωλητή και δελέαζε παιδιά προσφέροντάς τους δώρα ή χρήματα προτού στις περισσότερες περιπτώσεις τα βιάσει και τα δολοφονήσει.

Γνωστός επίσης ως «Το Κτήνος», ο άνδρας, γεννημένος στη Χένοβα, μικρή κοινότητα στο κεντροδυτικό τμήμα της χώρας, συνόδευε τις δολοφονίες με πράξεις ακραίας βαρβαρότητας. Έκοβε τα γεννητικά όργανα των θυμάτων του και τα έβαζε μέσα στο στόμα τους.

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]