Ισραήλ: 750 στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς χτύπησαν το βράδυ οι Ισραηλινοί(video)

13 Οκτωβρίου 2023

Ισραήλ: 750 στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς χτύπησαν το βράδυ οι Ισραηλινοί, ανάμεσά τους και 12 στόχοι σε πολυώροφα κτήρια που χτυπήθηκαν συντονισμένα μέσα σε ένα λεπτό

Τον απολογισμό των βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή καθώς και βίντεο από τις επιχειρήσεις ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «χτυπήθηκαν συνολικά 750 στρατιωτικοί στόχοι ανάμεσα στους οποίους υπόγεια τούνελ της Χαμάς, στρατόπεδα, κατοικίες ανώτερων στελεχών στα οποία υπήρχαν στρατιωτικά επιχειρησιακά κέντρα, αποθήκες οπλισμού».

Ανάμεσα στους στόχους, σύμφωνα με την ισραηλινή πολεμική αεροπορία, βρέθηκαν και 12 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χαμάς ο καθένας εκ των οποίων βρισκόταν σε πολυώροφα κτήρια. Η επίθεση αυτή έγινε, μάλιστα, μέσα σε ένα λεπτό.

«Οι επιθέσεις της μοίρας στη Λωρίδα της Γάζας παρέλυσαν ζωτικά στοιχεία για τον εχθρό και έτσι τον έβλαψαν με ουσιαστικό τρόπο» δήλωσε ο διοικητής της Μοίρας 133 της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]