Μπρους Γουίλις: “Δεν μπορεί πια να μιλήσει” –

12 Οκτωβρίου 2023

Μπρους Γουίλις: “Δεν μπορεί πια να μιλήσει” , από τότε που διαγνώσθηκε με άνοια.

Ο Μπρους Γουίλις δεν μπορεί να μιλήσει σχεδόν καθόλου από τότε που διαγνώσθηκε με άνοια. Σύμφωνα με τον στενό φίλο του ηθοποιού και δημιουργό του Moonlighting Γκλεν Γκόρντον Κάρον, η ικανότητα επικοινωνίας του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί δραματικά ως αποτέλεσμα της μάχης που δίνει με την μετωποκροταφική άνοια.

Ο Κάρον σε δηλώσεις του στην εφημερίδα The Post προσπαθεί να βλέπει τον 68χρονο ηθοποιό σχεδόν κάθε μήνα από τον Μάρτιο του 2022, όταν διαπιστώθηκε για πρώτη φορά ότι πάσχει από αφασία και στη συνέχεια από άνοια.

Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή

Ο Μπρους Γουίλις «δεν μιλάει, αλλά είναι ακόμα ο εαυτός του»

«Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του», δήλωσε ο Κάρον.

Και συμπλήρωσε: «Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή», συνέχισε ο σκηνοθέτης.

Είπε επίσης ότι ο Γουίλις «αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο».

Παρόλο που ο Γουίλις εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος, κατά τη γνώμη του Κάρον, ο ηθοποιός φαίνεται να «βλέπει τη ζωή του διαφορετικά».

Εξήγησε επίσης ότι «η αίσθησή του πως από τα πρώτα τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι».

Μπρους Γουίλις: «Δεν μιλάει, αλλά είναι ακόμα ο εαυτός του»

Τέλος είπε πως ο Γουίλις «ήταν κάποτε αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν χαθεί αλλά εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]