Ζευγάρι βασάνιζε τα τρία μικρά παιδιά του με φλόγιστρο

12 Οκτωβρίου 2023

Ζευγάρι βασάνιζε τα τρία μικρά παιδιά του με φλόγιστρο, χρησιμοποίησαν ένα φλόγιστρο για να τα κάψουν και προχώρησαν και σε άλλες μορφές κακοποίησης

Μια μητέρα από την Αλαμπάμα και ο φίλος της συνελήφθησαν επειδή φέρονται να βασάνισαν τα τρία μικρά παιδιά της με φλόγιστρο, σύμφωνα με δημοσίευμα. Η Ashleigh Ableman, 27 ετών, και ο σύντροφός της, Howard Anderson, 53 ετών, κατηγορούνται για κακοποίηση παιδιού.

Το ζευγάρι κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε ένα φλόγιστρο για να κάψει τα παιδιά της Ableman – ηλικίας 4, 7 και 9 ετών – καθώς και ότι προχώρησε και σε άλλες μορφές κακοποίησης, δήλωσαν οι ερευνητές.

Ζευγάρι από την Αλαμπάμα κατηγορείται ότι βασάνισε τρία μικρά παιδιά με φλόγιστρο

«Πρόκειται για μια υπόθεση προφανών βασανιστηρίων σε αυτά τα παιδιά. Ξέραμε αμέσως ότι έπρεπε να παρέμβουμε», δήλωσε στο WDHN η υπαστυνόμος Καρολάιν Τζάκσον.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Τζάκσον δήλωσε ότι τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται υπό την επιμέλεια του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων, υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από την κακοποίηση.

Τα παιδιά φέρεται να είπαν στους ερευνητές για κάποια από την κακοποίηση, σύμφωνα με την ίδια.

«Είναι μια υπόθεση ξεκάθαρης κακοποίησης σε βάρος αυτών των παιδιών, Καταλαβάμε ότι έπρεπε να επέμβουμε αμέσως» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο κανάλιWDHN.

Όπως είπε ο ίδιος τα τρία παιδιά που πλέον βρίσκονται στα χέρια των κοινωνικών υπηρεσιών, έχουν υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα από την κακοποίηση που υπέστησαν από την 27χρονη και τον 53χρονο.

Το ζευγάρι κρατείται χωρίς εγγύηση ενόψει της πρώτης εμφάνισής τους στο δικαστήριο ενώ αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως 10 έτη και πρόστιμο 15.000 δολαρίων.

Οι Ableman και Anderson συνελήφθησαν μετά την εκτέλεση εντάλματος έρευνας από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Dale στο σπίτι τους στο Ariton της Αλαμπάμα. Και οι δύο κρατούνται χωρίς εγγύηση εν αναμονή της πρώτης εμφάνισής τους, ανέφερε το τοπικό πρακτορείο.

Η κακοποίηση παιδιού θεωρείται κακούργημα στην Αλαμπάμα και επισύρει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών και πρόστιμο 15.000 δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]