Σκότωσαν 5μελή οικογένεια με τρία μικρά παιδιά

11 Οκτωβρίου 2023

Σκότωσαν 5μελή οικογένεια με τρία μικρά παιδιά, ηTαμάρ και ο Γιονατάν Κεντέμ, μαζί με τα παιδιά τους Σασάρ, Aρμπέλ και Ομέρ, δολοφονήθηκαν όλοι από τη Χαμάς.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ δημοσίευσε ίσως την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε μια πενταμελής οικογένεια που σκότωσαν οι άνδρες της Χαμάς.

Η οικογένεια ζούσε στο κιμπούτς Νιρ Οζ κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από την πόλη της Γάζας.

Η φωτογραφία των πέντε χαμογελαστών μελών της οικογένειας αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης του Ισραήλ.

“Η Tαμάρ και ο Γιονατάν Κεντέμ, μαζί με τα παιδιά τους Σασάρ, Aρμπέλ και Oμέρ. Μια ολόκληρη οικογένεια που εξοντώθηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς. Δεν υπάρχουν λέξεις. Ας είναι ευλογημένη η μνήμη τους ” διαβάζουμε στο συνοδευτικό κείμενο της ανάρτησης.

Το προφίλ της Tαμάρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι ήταν σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών στο Τμήμα Περιφερειακής Συνεργασίας. Εργαζόταν για το Ίδρυμα Ενθάρρυνσης Πρωτοβουλιών στην Εκπαίδευση και ήταν πρώην επικεφαλής προγράμματος για τους Cadets for Municipal Service, μια πρωτοβουλία που είχε στόχο να εκπαιδεύσει τοπικούς ηγέτες στις αγροτικές κοινότητες του Ισραήλ.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η τελευταία σέλφι μιας χαμογελαστής οικογένειας - Τους σκότωσαν όλους, δεν λυπήθηκαν ούτε τα παιδιά

Η Tαμάρ η οποία μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ, πήρε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και τη Δημόσια Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Ben-Gurion στην Beersheva του Ισραήλ.

Ο σύζυγος της Ταμάρ ήταν διευθυντής επιχειρήσεων και καλλιεργητής σιταριού. Η τελευταία τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε το βράδυ πριν από την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ.

Τα μέλη αυτής της οικογένειας, το νεαρό ζευγάρι με τα τρία μικρά παιδιά, συγκαταλέγονται στους 700 και πλέον Ισραηλινούς που σκοτώθηκαν από την ώρα που η Χαμάς εξαπέλυσε την επίθεσή της κατά του Ισραήλ.

Πρόκειται για τον πιο πρόσφατο απολογισμό που έχουν ανακοινώσει οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF). Τουλάχιστον 1.200 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ενώ πολλοί παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]