Γιορτή του Σινεμά -Η ημέρα που όλες οι ταινίες έχουν 2€

11 Οκτωβρίου 2023

Η ημέρα που όλες οι ταινίες έχουν 2€, η «Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει με φτηνό εισιτήριο και «δυνατές» προβολές

Σε διάφορες χώρες του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ και η Ιταλία, υπάρχουν ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων γιορτάζει το σινεμά και δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να δει όποια ταινία επιθυμεί με μειωμένο εισιτήριο. Πέρυσι πραγματοποιήθηκε σε όλη τη χώρα μία αντίστοιχη δράση, καθώς η Ελλάδα απέκτησε την Γιορτή του Σινεμά.

Συγκεκριμένα, στις 27 Οκτωβρίου του 2022 γιορτάσαμε τη Γιορτή του Σινεμά, κατά τη διάρκεια της οποίας όλες οι προβολές σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας είχαν ενιαίο εισιτήριο 2 ευρώ. Η περσινή γιορτή του κινηματογράφου ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού κόπηκαν πανελληνίως 110.934 εισιτήρια, ένας αριθμός που αποτελεί ημερήσιο εισπρακτικό ρεκόρ

Γιορτή του Σινεμά": Για μία μέρα 2€ είσοδος σε όλες τις... - Athinorama.gr

Έτσι, στις 26 Οκτωβρίου 2023 η «Γιορτή του Σινεμά» ετοιμάζεται να επιστρέψει και μόνο για εκείνη την Πέμπτη η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται και πάλι στα 2 ευρώ. Με πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες και «δυνατές» προβολές με νέες του Μάρτιν Σκορσέζε, του Ντέιβιντ Φίντσερ και άλλων αγαπημένων δημιουργών, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί η περσινή επιτυχία.

Επομένως, mark your calendars την 26η Οκτώβρη και ετοιμαστείτε να δείτε ταινιάρες πληρώνοντας μόνο 2 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]