Απoκάλυψη-σεισμóς Νικολούλη για Πισπιρίγκου – “Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε “

11 Οκτωβρίου 2023

Απoκάλυψη-σεισμóς Νικολούλη για Πισπιρίγκου, – “Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε “

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η οποία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23:20, η Αγγελική Νικολούλη μιλά στο «OK!» και ανοίγει ξανά το κεφάλαιο «Ρούλα Πισπιρίγκου».

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αρκέστηκε σε μία… ατάκα-φωτιά για τη μητέρα από την Πάτρα η οποία κατηγορείται πως ευθύνεται για των θάνατο των τριών παιδιών της.

  • Φέτος στις διακοπές, τι σου έλεγε ο κόσμος που σε συναντούσε για τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή τη σεζόν που πέρασε;
«Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά. Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του ‘Τούνελ’. Όλοι, βέβαια, με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα»
  • Πολύ λογικό. Και εσύ εξάλλου κλείνοντας την περσινή σεζόν είχες απευθύνει το δικό σου μήνυμα στη μητέρα από την Πάτρα. Υπήρξε κάποια αντίδραση έπειτα;
«Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…».

Είναι απίστευτη θεατρίνα..

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]