Αδιανόητη τραγωδία: Νεκρή 3χρονη από τσίμπημα σκορπιού 

11 Οκτωβρίου 2023

Αδιανόητη τραγωδία: Νεκρή 3χρονη από τσίμπημα σκορπιού,  ο οποίος μπήκε μέσα στα ρούχα της

Τραγικό θάνατο βρήκε η 3χρονη Μαρία, η οποία έφυγε από τη ζωή ξαφνικά από τσίμπημα σκορπιού, ο οποίος μπήκε μέσα στα ρούχα της.

Η μικρή από τη Βραζιλία κοιμόταν όταν ο σκορπιός πέρασε κάτω από τα ρούχα της και την τσίμπησε.

Η 3χρονη Μαρία υπέστη καρδιακή ανακοπή όταν την τσίμπησε ο σκορπιός στις 25 Σεπτεμβρίου και ξεψύχησε στο νοσοκομείο Regional de Mato Grosso do Sul την 1η Οκτωβρίου παρόλο που είχε δεχτεί θεραπεία με αντισώματα κατά του τσιμπήματος.

«Η εικόνα θα μείνει στο κεφάλι μου για πάντα. Κάθισε στο κρεβάτι, γύρισε και είδα τον σκορπιό κολλημένο στην πλάτη της. Δεν ήταν ένας μικρός σκορπιός, ήταν ένας μεγάλος σκορπιός. Προσπάθησα να διώξω τον σκορπιό και η μικρή παρόλο που πονούσε, σήκωσε το μικρό της δάχτυλο και μου έδειξε ότι ο σκορπιός κατέληξε στο πουκάμισο μου. Τίναξα το χέρι μου, το πέταξα στο έδαφος και το σκότωσα» είπε η 27χρονη μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

Αμέσως μετά το περιστατικό βγήκαν έξω με τη μητέρα να φωνάζει για βοήθεια όσο η μικρή έκανε εμετό. Σύμφωνα με τη New York Post, ένας γείτονας τους μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε.

3χρονη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]