Ενδείξεις για σοβαρή μεταβολή του καιρού το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

10 Οκτωβρίου 2023

Ενδείξεις για σοβαρή μεταβολή του καιρού το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου το ζούμε τώρα!

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης “διατηρείται ο ήπιος καιρός και με καλοκαιρινές θερμοκρασίες για σήμερα με αστάθεια το βράδυ προς το βορειοδυτικό Αιγαίο. Σύντομη μεταβολή του καιρού αύριο και από Πέμπτη ξανά καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες τηρουμένων πάντα των αναλογιών σε σχέση με το μήνα που διανύουμε. Απολαμβάνουμε αυτή την καλοσύνη του καιρού, γιατί στο τελευταίο δεκαήμερο οι πιθανότητες δίνουν έντονη κακοκαιρία και με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου το ζούμε τώρα”.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου δεν αναμένεται αλλαγή στον καιρό, ωστόσο δεν αποκλείεται κακοκαιρία στο τελευταίο δεκαήμερο. Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open ανέφερε πως προς το παρόν τα στοιχεία δείχνουν πως το τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη θα μας επισκεφθεί μία σημαντική, κατά πάσα πιθανότητα, κακοκαιρία. «Ενδείξεις για σοβαρή μεταβολή του καιρού το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]