Έκρυψαν τα δίδυμα μωρά τους πριν τους σκοτώσει η Χαμάς

10 Οκτωβρίου 2023

Έκρυψαν τα δίδυμα μωρά τους πριν τους σκοτώσει η Χαμάς

Ζευγάρι στο Ισραήλ, κατάφερε να κρύψει και να σώσει τα 10 μηνών δίδυμα παιδιά του λίγο πριν τους αφαιρέσει τη ζωή η Χαμάς

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες από την επίθεση της Χαμάς εναντίον αμάχων στο Ισραήλ. Οι γονείς δολοφονήθηκαν, αλλά βρέθηκαν ζωντανά τα δίδυμά τους μετά από 12 ώρες.

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες από την επίθεση της Χαμάς εναντίον αμάχων στο Ισραήλ την ώρα που στη χώρα γίνεται λόγος για τη μεγαλύτερη σφαγή αμάχων στην ιστορία της.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές της βιαιότητας των ενόπλων της παλαιστινιακής οργάνωσης είναι αυτή της Hadar και του Itay.

Όπως γράφει η DailyMail, ο Itay και η Hadar Berdichevsky έκρυψαν τα 10 μηνών δίδυμα παιδιά τους σε ένα μυστικό καταφύγιο καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς προσπαθούσαν να εισβάλουν στο σπίτι τους. Οι γονείς δολοφονήθηκαν και οι δύο από μέλη της Χαμάς. Όμως, τα παιδιά τους βρέθηκαν ζωντανά από Ισραηλινούς στρατιώτες 12 ώρες αργότερα.

“Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά τους. Τα έκρυψαν σε ένα καταφύγιο πριν οι τρομοκράτες να μπουν στο σπίτι τους. Ο Ιτάι και η Χαντάρ δολοφονήθηκαν βάναυσα αφού πολέμησαν γενναία απέναντι στους τρομοκράτες”, έγραψε ο Ισραηλινός διπλωμάτης Γκάλι Ντράγκαν.

“Δύο τρομοκρατημένοι γονείς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά τους που τώρα ορφάνεψαν. Ας είναι ευλογημένη η μνήμη αυτών των ηρώων”, κατέληξε στην ανάρτησή του ο διπλωμάτης.


[There are no radio stations in the database]