Σε 41χρονη άστεγη ανήκει η σορός που εθεάθη να σέρνει χθες μεγάλος αλιγάτορας (βίντεο)

24 Σεπτεμβρίου 2023

Σε μια άστεγη γυναίκα 41 ετών ανήκει η σορός που εθεάθη να σέρνει χθες μεγάλος αλιγάτορας που προσπαθούσε να σύρει τη λεία του στο νερό στη Φλόριντα

Η αστυνομία του Λάργκο, στην περιοχή Τάμπα Μπέι, ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε στην κλήση ενός άνδρα που ανέφερε ότι είδε τον αρσενικό αλιγάτορα, μήκους περίπου 4 μέτρων, να έχει στο στόμα του «ανθρώπινα λείψανα»

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζαμάρκους Μπάλαρντ, είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είδε τον αλιγάτορα να τραβάει ένα πτώμα μέσα στο κανάλι και έτρεξε στον κοντινό πυροσβεστικό σταθμό για να ενημερώσει τις αρχές. Το ζώο «αντιστάθηκε με μανία» όταν προσπάθησαν να το πιάσουν και να το βγάλουν από το κανάλι, περνώντας ένα σχοινί στον λαιμό του και δένοντάς την άλλη άκρη του σε ένα φορτηγάκι.

«Ήταν έτοιμοι να τον βγάλουν αλλά εκείνος άρχισε να σέρνει το φορτηγάκι στο νερό. Τότε πήραν ένα μακρύ κοντάρι, έβγαλαν το κεφάλι του από το νερό και τον πυροβόλησαν», περιέγραψε ο Μπάλαρντ.

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν η γυναίκα, που ταυτοποιήθηκε εχθές, σκοτώθηκε από τον αλιγάτορα ή αν ο θάνατός της οφείλεται σε άλλα αίτια.

Σύμφωνα με την New York Post, η 41χρονη Σαμπρίνα Μπέκαμ είχε συλληφθεί περίπου δύο μήνες πριν τον τραγικό της θάνατο για παράνομη είσοδο σε υγροβιότοπο τις ίδιας περιοχής.

Η Πέκμαν είχε αγνοήσει τότε τις προειδοποιητικές πινακίδες που απαγόρευσαν στην είσοδο και μετά τη σύλληψή της είχε αφεθεί ελεύθερη.

Τον περασμένο Ιούλιο μια γυναίκα 69 ετών σκοτώθηκε από έναν αλιγάτορα ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της κοντά σε ένα κανάλι, δίπλα σε ένα γήπεδο του γκολφ στη Νότια Καρολίνα.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ, New York Post

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]