Πατέρας είχε σχέση με την κόρη του – Βρέθηκαν 3 νεκρά μωρά στο σπίτι τους(Βίντεο)

18 Σεπτεμβρίου 2023

Πατέρας είχε σχέση με την κόρη του, βρέθηκαν 3 νεκρά μωρά στο υπόγειο του σπιτιού τους

Συνελήφθησαν για αιμομιξία πατέρας και κόρη, κατηγορούνται ότι σκότωσαν τρία νεογέννητα.

«Ζούσαν σαν ζευγάρι. Εκείνη τον αποκαλούσε με το μικρό του, Πιοτρ. Κυκλοφορούσαν πιασμένοι χέρι χέρι», λένε κάτοικοι της περιοχής

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα τριών μωρών στο υπόγειο ενός σπιτιού στη βόρεια Πολωνία Το πτώμα ενός νεογέννητου, που αναγνωρίστηκε ως το παιδί της 20χρονης γυναίκας, βρέθηκε την Παρασκευή στο χωριό Τσέρνικι, νότια του Γκντανσκ. Μια περαιτέρω έρευνα στις εγκαταστάσεις αποκάλυψε άλλο ένα πτώμα την Παρασκευή και ακολούθησε ένα τρίτο το Σάββατο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των πολωνικών μέσων ενημέρωσης. Το μικρότερο από τα νεκρά βρέφη ήταν περίπου τριών εβδομάδων. 

Τα πτώματα μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική μονάδα για νεκροψία – νεκροτομήσύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές. Η αστυνομία ερεύνησε το ακίνητο χρησιμοποιώντας έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και ένα drone- σαρωτή 3D.  Ο εισαγγελέας Mariusz Duszynski από την περιφερειακή εισαγγελία του Γκντανσκ, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TVN24, ότι τη γυναίκα βαραίνουν δύο κατηγορίες δολοφονίας και μία για αιμομιξία.

Ο 54χρονος πατέρας της γυναίκας οδηγήθηκε επίσης στο γραφείο του εισαγγελέα. Κατόπιν ο εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι ο άνδρας κατηγορήθηκε για τρεις δολοφονίες στην υπόθεση των νεκρών μωρών, ενώ τον βαραίνουν και άλλες δύο κατηγορίες για αιμομιξία.

Πολωνία νεογέννητα

Η 20χρονη πιστεύεται ότι έφερε στον κόσμο τουλάχιστον τα δύο από τα μωρά, ενώ το τρίτο, σύμφωνα με την εισαγγελία, γέννησε η άλλη κόρη, την οποία βίασε ο πατέρας της.

Της μακάβριας ανακάλυψης είχε προηγηθεί πληροφορία στην αστυνομία από τις κοινωνικές υπηρεσίες της Πολωνίας.

Ο 54χρονος είχε μετακομίσει στο χωριό πριν από περίπου 15 χρόνια κι ανέλαβε μόνος του να μεγαλώσει τα παιδιά του μετά τον θάνατο της γυναίκας του.

«Ο πατέρας έμεινε μόνος με τα παιδιά», δήλωσε κάτοικος του χωριού στην πολωνική εφημερίδα Super Express. «Είναι πολλά, δέκα με δώδεκα, τα μεγαλύτερα έχουν ήδη φύγει.
Ο Πιοτρ μας έκανε καλή εντύπωση. Η αυλή του είναι παραμελημένη, αλλά τοποθέτησε νέα παράθυρα στο σπίτι. Δεν τον βλέπαμε να πίνει. Έβγαζε τα παιδιά για περιπάτους ή στο δάσος για να μαζέψουν μανιτάρια. Απλοί άνθρωποι. Ποιος θα το πίστευε ότι γίνονταν τέτοια αίσχη στο σπίτι τους;».
Ωστόσο, οι συνάδελφοι σε ένα ζαχαροπλαστείο που εργαζόταν η 20χρονη σε διπλανό χωριό άρχισαν να υποπτεύονται ότι είχε μείνει έγκυος, όταν άρχισε να φορά φαρδιά ρούχα. Η γυναίκα πήρε τρεις εβδομάδες άδεια, αλλά επέστρεψε μία εβδομάδα αργότερα. «Μαντέψαμε ότι ήταν έγκυος (…), αλλά όταν γύρισε από τις διακοπές, η αλλαγή της ήταν ορατή: ήταν πιο αδύνατη και συνεχώς κουρασμένη. Όταν τη ρωτήσαμε για το μωρό, παρίστανε την έκπληκτη και το αρνήθηκε», δήλωσε συνάδελφός της.

Κάποιοι ντόπιοι είχαν υποψιαστεί την αιμομικτική φύση της σχέσης του πατέρα με την 20χρονη. «Ζούσαν σαν ζευγάρι. Εκείνη τον αποκαλούσε με το μικρό του, Πιοτρ. Κυκλοφορούσαν πιασμένοι χέρι χέρι.

Πριν από λίγους μήνες εκείνος της ξύρισε το κεφάλι για να μην τραβά τα βλέμματα των ανδρών. Εκείνη τον κοίταζε λες και ήταν ο θεός της», είπε ένας κάτοικος του χωριού στην πολωνική εφημερίδα Fakt.

Τις κοινωνικές υπηρεσίες της Πολωνίας φέρεται να ειδοποίησε μία συνάδελφος της 20χρονης, όταν περιέπεσε στην αντίληψή της ένα «αλλόκοτο μήνυμα» που έστειλε στον πατέρα της.

Η εισαγγελία περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα αίτια του θανάτου των μωρών, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει αν υπάρχουν θαμμένες κι άλλες σοροί στο σπίτι του 54χρονου αιμομίκτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]