Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

16 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι αρκετά ευνοϊκό, ακόμη και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Ήλιος το Σάββατο σχηματίζει μία καλή γωνία με τον Ουρανό και συνδυαστικά με την χθεσινή Νέα Σελήνη, ενισχύει την επιθυμία μας προς νέες κατευθύνσεις, ώστε να αφήσουμε το παρελθόν και να στηρίξουμε τις μελλοντικές μας  επιδιώξεις.

Για όσους έχετε γεννηθεί 16 Σεπτεμβρίου, θα έχετε την επιθυμία να αλλάξετε πολλά πράγματα στην ζωή σας, μέσα στο επόμενο δωδεκάμηνο. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να κάνετε τώρα την επανάσταση σας, αν αυτό δεν έχει ήδη πραγματοποιηθεί την προηγούμενη γενέθλια χρονιά σας.  

Για σας που έχετε γενέθλια στις 17 Σεπτεμβρίου, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι υπερβολές και οι λάθος επενδύσεις, θα σας φέρουν μπροστά σε μία κατάσταση, που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε. Μην εμπιστεύεστε απαίδευτα πρόσωπα, όπου λοιδορούν την λογική σας.     

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ | eWoman.gr

Αυτό το διήμερο είναι αρκετά ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα γίνεστε ανυπόφορα υπερβολικοί στα συναισθήματα σας. Έτσι τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να κουραστούν και να σας γυρίσουν την πλάτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος σκότωσε ηλικιωμένο στην Κόρινθο | LiFO

Το διήμερο αυτό ενισχύει τα συναισθήματα σας, ενώ θα έχετε την τάση να κάνετε καινούρια πράγματα για να ανανεωθείτε. Την Κυριακή θα χάσετε εύκολα την υπομονή σας, ιδίως αν κάποιοι ελέγχουν με υπερβολή ότι κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ζώδια Δίδυμοι Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις - ζώδια

Είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι για ότι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ζωή σας, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να προσέξετε την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να πάρετε αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδια Ιούνιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις - ζώδια

Είναι ένα διήμερο γεμάτο κίνηση και η ανάγκη σας είναι μεγάλη για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Την Κυριακή καλό είναι να μην μπείτε σε υπερβολές και έξοδα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Έτσι θα σε δεχτεί μια γυναίκα Λέων | Vita.gr

Είστε αισιόδοξοι με κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που σας έχουν γίνει, ενώ μην αφήσετε την εγωιστική σας τάση να ρυθμίζει τον τρόπο που κινήστε και παίρνετε αποφάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε περίοδο εσωτερικών αλλαγών και αποφάσεων. Αυτό το διήμερο είναι μία ευκαιρία να κάνετε τις επιλογές κάποιων καταστάσεων, να ανανεώσετε τις σκέψεις σας και να κακομάθετε τον εαυτό σας, με μικρές αλλά ουσιαστικές επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αίσθηση δικαίου είναι δείγμα εξέλιξης | Vita.gr

Είναι πλέον εσωτερική ανάγκη σας, να ανανεώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε για κάποια θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Βέβαια μην αποφασίσετε αυτή την στιγμή τίποτα σημαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τσίμπημα σκορπιού: Τι να κάνετε αν σας συμβεί – Συμπτώματα και αντιμετώπιση  - Iatropedia

Αυτό το διήμερο σας ενθαρρύνει να κάνετε κάποιες αλλαγές, αλλά μην υπερβάλετε σε ότι και να αποφασίσετε. Την Κυριακή έχετε την επιθυμία να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με κάθε κόστος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα δώρα του περιπετειώδη Τοξότη σε όλα τα ζώδια -Η ημέρα του Δεκέμβρη που  οι λέξεις γίνονται «βέλη» και πληγώνουν - iefimerida.gr

Είστε ξεσηκωμένοι για αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα έχετε και κάποιες παρεμβάσεις από πρόσωπα, που μάλλον σας αποπροσανατολίζουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως Άλπεις Ζώο Αλπικό - Δωρεάν φωτογραφία στο Pixabay - Pixabay

Έχετε μπει σε μία πολλά υποσχόμενη περίοδο, όπου οι καθυστερήσεις έχουν αρχίσει και εξαφανίζονται, ενεργοποιώντας μία περίοδο στην ζωή σας, με αποτελέσματα και προοπτικές. Μέσα σε όλα τα καλά που συμβαίνουν, θα εντοπίσετε την κακόβουλη διάθεση κάποιων προσώπων, που καλό είναι να τα απομακρύνετε από κοντά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ζώδια Οκτώβριος 21 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις - ζώδια

Είστε ξεσηκωμένοι με οικογενειακά θέματα, αλλά και κάποιες μετακινήσεις σας, που είναι απαραίτητες αυτή την περίοδο. Βέβαια μία συναισθηματική υπερβολή την Κυριακή, καλό είναι να την αποφύγετε.

ΙΧΘΥΕΣ

ΜΥΘΑΓΩΓΙΑ - MYTHAGOGIA: Η Μυθολογία μέσα από την αστρολογία * Ιχθύες*

Είναι αρκετά ρευστή αυτή η χρονική στιγμή, ιδίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου όλα έχουν μία έντονη και διαφορετική παρουσία. Οι σχέσεις περνούν κρίση, ενώ οι αποφάσεις σας είναι σε λάθος βάση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]