Πήδηξαν σε λίμνη όταν πήρε φωτιά το σκάφος – Είχαν μαζί τους βρέφος δύο μηνών

15 Σεπτεμβρίου 2023

Πήδηξαν σε λίμνη όταν πήρε φωτιά το σκάφος, είχαν μαζί τους βρέφος δύο μηνών, 25 επιβάτες αναγκάστηκαν να πηδήξουν στην λίμνη

Πάνω από 20 άτομα, ανάμεσά τους και ένα μωράκι δύο μηνών και τέσσερα ανήλικα παιδιά, αναγκάστηκαν να πέσουν στα νερά λίμνης στη Γιούτα, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Οι κρίσιμες στιγμές καταγράφηκαν σε βίντεο που δείχνει τους 25 επιβάτες να ρίχνουν φουσκωτά στη λίμνη, ενώ κάποιος φωνάζει: «Πηδήξτε! Πηδήξτε!» και «Πάρτε το μωρό».

Το σκάφος εκκενώθηκε πλήρως και δεν τραυματίστηκε κανείς πριν βυθιστεί στην λίμνη του Εθνικού Πάρκου Glen Canyon. Σύμφωνα με την New York Post, οι άνθρωποι είχαν επιβιβαστεί στο σκάφος 45 λεπτά πριν από το περιστατικό, όταν ακούστηκε κάτι που έμοιαζε με έκρηξη. 

Δεκάδες πήδηξαν σε λίμνη μετά από φωτιά σε σκάφος - Είχαν μαζί τους και βρέφος  δύο μηνών

«Ακούσαμε μεγάλη έκρηξη! Μη γνωρίζοντας τι ήταν, πήγαμε να ερευνήσουμε. Βρήκαμε ότι ο κινητήρας είχε εκραγεί και είχε πάρει φωτιά. Ήταν περίπου πέντε με 10 λεπτά μεταξύ της έκρηξης και όταν το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες» είπε μια επιβάτης. Αφού έπεσαν στο νερό, κολύμπησαν προς άλλα σκάφη που βρίσκονταν τριγύρω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]