Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Η  κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο στο γράμμα που έστειλε

15 Σεπτεμβρίου 2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Η  κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο στο γράμμα που έστειλε στη μητέρα της Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δείχνοντας για άλλη μια φορά τον κακό του χαρακτήρα και καταρρίπτοντας την έννοια των ορίων, έστειλε ένα γράμμα στη μητέρα της Καρολάιν, χωρίς να μπορεί να καταλάβει κανείς το λόγο της πράξης του .

Το γράμμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, εχθές το μεσημέρι.

Ο πιλότος, που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, αποδεικνύει για άλλη μια φορά με την κοροϊδία του, το πόσο χειριστικός και αδιάφορος είναι για τα συναισθήματα των άλλων, δίνοντας ελάχιστη σημασία για το αν θα πληγώσει ανθρώπους, στέλνοντας ένα γράμμα στη μητέρα της γυναίκας που ο ίδιος σκότωσε με τα χέρια του:

“Σου χρωστάω πολλά πράγματα, πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να σου ανταποδώσω. Το λιγότερο που έχω να σου δώσω αυτή την στιγμή είναι η αλήθεια, γιατί την αξίζεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον… Εγώ θα λείπω Σουζάνα για λίγα χρόνια… Η Λυδία δεν έχει κάνει τίποτα κακό και οφείλουμε στην Καρολάιν να της τα δώσουμε όλα, θέλω να είναι ευτυχισμένη…

Σουζάνα, θα σε αγαπάω ό,τι κι αν γίνει. Είσαι η μητέρα της γυναίκας μου, γιαγιά της κόρης μου και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι μου φέρθηκες σαν οικογένεια….Μου λείπει τόσο πολύ (η Καρολάιν), απλώς πες της πόσο την αγαπώ την επόμενη φορά που θα την επισκεφθείς….Αυτά που είπα σήμερα είναι για σένα και την οικογένειά σου, δε θα τα χρησιμοποίησω στο δικαστήριο, θα το είχα κάνει αν ήθελα…”.

Γλυκά Νερά, Καρολάιν: Γιατί δεν έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ίχνος από  ασφυκτικό δέσιμο

Οι χειριστικοί άνθρωποι δεν κατανοούν την έννοια των ορίων. Θα επιδιώξουν σθεναρά αυτό που θέλουν και δεν δίνουν ελάχιστη σημασία για το ποιος πληγώνεται στην πορεία. Δεν τους νοιάζει ο προσωπικός σας χώρος και θα επιδιώξουν να τον καταλάβουν αμέσως , σωματικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά ή πνευματικά.

Γεγονός είναι ότι η κοροϊδία συγχωρείται δυσκολότερα ακόμα και από μια βρισιά..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]