Δημήτρης Λάλος – «Η συμμετοχή μου στο Σασμό ήταν μονόδρομος για μένα

15 Σεπτεμβρίου 2023

 Δημήτρης Λάλος – «Η συμμετοχή μου στο Σασμό ήταν μονόδρομος για μένα

Τρίτη και τελευταία σεζόν για την αγαπημένη σειρά του Alpha «Σασμός» και καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος.

«Η συμμετοχή μου στο Σασμό την τρίτη χρονιά ήταν μονόδρομος για μένα, κατά μία έννοια», είπε ο «Μαθιός» του Σασμού.

Σασμός»: Ο Δημήτρης Λάλος μιλά για τον ρόλο του -«Ο Μαθιός είναι άγριος  αλλά και ευαίσθητος» - iefimerida.gr

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν μπορούσε να απουσιάσει από την τελευταία σεζόν της σειράς. «Δε θα μπορούσα να λείπω από το κλείσιμο αυτής της σειράς. Είναι μια σειρά που έχει δώσει πολλά και σε μας τους ηθοποιούς και σε όσους ασχολούνται με αυτό το εγχείρημα. Δεν θα μπορούσα να μην κλείσω τον κύκλο του “σασμού”. Ήταν  μονόδρομος κατά μία έννοια… Οι συνθήκες είναι πολύ ωραίες, είμαστε πολύ αγαπημένοι στα γυρίσματα,  η παραγωγή μας προσέχει, το κανάλι είναι πάντα εκεί για μας».

Σε σχέση με τις εξελίξεις στο Σασμό, η Βασιλική θα συγχωρήσει τον Μαθιό; Θα υπάρξει επανασύνδεση; «Μαθιός και Βασιλική είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι, το οποίο περνάει μέσα από φωτιά και σίδερο. Έχει να περάσει μέσα από πολλά, να συγχωρέσει, να μη συγχωρέσει…» απαντά ο Δημήτρης Λάλος.

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος δίνει σπόιλερ για το μέλλον του Μαθιού | Zappit

Άλλωστε, «το δράμα και η κάθαρση είναι μέσα στον ελληνικό πολιτισμό. Είναι η αριστοτελική κάθαρση, ο κόσμος να νιώσει μέσα του το αίσθημα της ολοκλήρωσης». Άρα, ο Μαθιός θα βρει τη λύτρωση; «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση. Το δικαιούται. Ανυπομονώ να ξεδιπλώσει το κουβάρι αυτής της ψυχοσύνθεσης».

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές. «Πολλές φορές δεν θέλω να ξέρω τις εξελίξεις. Όπως το κοινό, τις ανακαλύπτω διαβάζοντας το σενάριο. Έτσι μου γεννιέται αυτός ο χαρακτήρας». Και προσθέτει: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει  να ξεμπλέκουμε το κουβάρι αυτών των λεπτών αποχρώσεων της σχέσης των ανθρώπων, τι συμβαίνει όταν βρίσκονται σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για εμάς να ερμηνεύσουμε. Είμαι ευγνώμων για το ότι έχω βρεθεί στο Σασμό και μπορώ να παίξω τόσες διαφορετικές αποχρώσεις ενός χαρακτήρα. Έτσι είναι ο άνθρωπος,  έχει πολλές πλευρές, ανάλογα πού θα τον πετύχεις».

Δημήτρης Λάλος: Γιατί Ο Μαθιός Είπε Ναι Στον Σασμό | Star.gr

Η αναγνωσιμότητα που του έδωσε η τηλεόραση είναι κάτι που… «συνοδεύει το επάγγελμα του ηθοποιού. Ωρίμασε μέσα μου κι ήλθε στην κατάλληλη στιγμή. Δέχομαι πολύ αγάπη από τον κόσμο, από μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Μου μιλάνε και για την υποκριτική, τους αρέσει ο τρόπος που ερμηνεύω». Αυτό «ολοκληρώνει το δικό μου αγώνα για να βρίσκομαι στο χώρο της υποκριτικής» καταλήγει ο Δημήτρης Λάλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]