Συνελήφθη 30χρονη γυναίκα που κακοποιούσε σεξουαλικά τον σκύλο της

14 Σεπτεμβρίου 2023

Συνελήφθη 30χρονη γυναίκα που κακοποιούσε σεξουαλικά τον σκύλο της, “Μπράβο το καλό παιδί” έλεγε στο ζώο

Συνελήφθη για σοδομισμό και κακοποίηση ζώων, ξαπλωμένη στο πάτωμα, άνοιξε την κουβέρτα και φώναξε τον σκύλο, “Μπράβο το καλό παιδί” έλεγε στο ζώο.

ΗΠΑ: Συνελήφθη 30χρονη που κακοποιούσε σεξουαλικά τον σκύλο της |  Eretikos.gr

Σούσουρο έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με μια γυναίκα που συνελήφθη επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά τον σκύλο της, με τις αρχές μάλιστα, να έχουν στη διάθεσή τους  βίντεο την αποτρόπαια πράξη.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Brittany McClure, 30 ετών, συνελήφθη για σοδομισμό και κακοποίηση ζώων, μετά από βίντεο που παρέδωσε στην αστυνομία, ο πρώην σύντροφός της.

Παρατηρώντας το υλικό από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού τους, ο πρώην σύντροφος της 30χρονης είδε τα αποτρόπαια πλάνα και απευθύνθηκε αμέσως στις αρχές. Πρόκειται για βίντεο διάρκειας 6 λεπτών διαστροφής.

«Σε εκείνο το βίντεο, δείχνει την κατηγορούμενη Brittany McClure ξαπλωμένη στο πάτωμα του σαλονιού σε ένα στρώμα με μια κουβέρτα. Ανοίγει την κουβέρτα και φωνάζει τον σκύλο», είπε ο Philip Collop, ερευνητής της αστυνομία  «Ακούγεται να λέει «καλό αγόρι». 

Εικόνα

Παράλληλα, ένας άλλος αστυνομικός του τμήματος του Τέιλορ είπε ότι δεν έχει δει ξανά κάτι τόσο συγκλονιστικό στις πάνω από δύο δεκαετίες καριέρα του.

Από πλευράς της η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι ήταν η μοναδική φορά που ασελγούσε στον σκύλο της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της απαγορεύτηκε να έχει επαφές με ζώα και κρατείται, με την εγγύηση της να αγγίζει τα 100.000 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]