“Οι Πανθέοι” – Οι ηθοποιοί και οι ρόλοι τους

14 Σεπτεμβρίου 2023

“Οι Πανθέοι” – Οι ηθοποιοί και οι ρόλοι τους

Η νέα δραματική σειρά, «Οι Πανθέοι», κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Η ιστορία της οικογένειας των «Πανθέων» αρχίζει, την ώρα που η Ευρώπη ζει υπό την απειλή του μεγάλου πολέμου. Τραγικά γεγονότα, παράνομοι έρωτες, απάτες, εκβιασμοί και καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών να ενσαρκώνει τους ήρωες της σειράς.

Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα οι Πανθέοι μας μιλούν για τους ρόλους τους

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου

«Έχω δώσει δεκάδες μάχες στη ζωή μου και τις έχω κερδίσει όλες. Τα παράσημα που μου απονεμήθηκαν για τον ηρωισμό μου στον Μακεδονικό Αγώνα θα κοσμούν τη στολή μου ακόμα και στον θάνατό μου. Το μεγαλύτερό μου, όμως, παράσημο είναι η οικογένειά μου. Τα έξι μου παιδιά που γαλουχήθηκαν με τις αξίες και το ήθος που στερέωσε για γενεές ολόκληρες το σπιτικό μας. Γι’ αυτό και η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της γυναίκας μου Νένας δεν κρύβω πως με συγκλόνισε και αποτέλεσε την αρχή της τρομερής μεταστροφής μου. Άρχισα να απομακρύνομαι από την εκκλησία και να στρέφω την πίστη μου στον πνευματισμό. Το μόνο που με απασχολεί πια είναι να προστατέψω τα παιδιά μου από το να κάνουν κι εκείνα τα ίδια λάθη με εμένα και να δώσω μια και καλή ένα τέλος στην περιβόητη κατάρα των Πανθέων.»

Στο ρόλο της Χρυσοστόμη Πανθέου, η Κάτια Δανδουλάκη

Η μεγάλη αδελφή των Πανθέων

«Λένε πως είμαι σκληρή κι αδιάλλακτη, αλλά εγώ απλώς είμαι ένας άνθρωπος πιστός στις ιδέες του. Είμαι η θεματοφύλακας όλων των αξιών, όλων των σχέσεων, όλων των πραγμάτων που πρέπει να μείνουν ανέγγιχτα στον χρόνο. Η ουσιαστική κληρονόμος της γενιάς των Πανθέων, των ανδραγαθημάτων και των κατακτήσεών τους, της αίγλης όσο και του πλούτου τους, της πραγματικά αστικής πνευματικής κληρονομιάς τους. Θα διαφυλάξω στο ακέραιο όσο περνά από το χέρι μου το κάθε τι, από τη θέση ενός κάδρου στον τοίχο μέχρι την ηθική συνέπεια των συγγενών μου. Γνωρίζω όλα τα μυστικά της οικογένειας και θα κάνω τα πάντα για να μην έρθουν στο φως.»

Στο ρόλο του Ανδρέα Πανθέου, ο Αιμίλιος Χειλάκης

Ο γιατρός, που πάει κόντρα στην οικογένειά του και παντρεύεται την κατά πολύ νεότερή του, Μάρμω.

«Ο κόσμος βλέπει σ’ εμένα έναν γοητευτικό, ακέραιο χαρακτήρα. Έναν μπον βιβέρ, με πολλές κατακτήσεις στο παρελθόν. Θα έλεγα πως είμαι ένα ορκισμένο γεροντοπαλίκαρο, μέχρι που θα γνωρίσω αναπάντεχα τη Μάρμω. Θα την ερωτευθώ παράφορα και η ζωή μου θα έρθει τα πάνω- κάτω. Θα συγκρουστώ με τον πατέρα μου και όλη την οικογένειά μου, θα την παντρευτώ παρά τις αντιρρήσεις τους. Όταν καταλάβω ότι εκείνη με απατά με τον αγαπημένο μου ανιψιό τον Κίτσο, θα υπομείνω σιωπηλά και με αξιοπρέπεια την ταπείνωση και το προσωπικό μου μαρτύριο. Είμαι αφοσιωμένος ολόψυχα στη Μάρμω και θα βρίσκω πάντα τη ψυχική δύναμη να παραμένω γενναιόδωρος και αξιοπρεπής ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της σχέσης μας.»

Στο ρόλο της Μάρμω Πανθέου, η Μελία Κράιλινγκ

Η νεαρή σύζυγος του Ανδρέα και πέτρα του σκανδάλου

«Όσοι με βλέπουν μου λένε πως είμαι όμορφη. Ευγενής. Υπερήφανη και έξυπνη. Όμως δυστυχώς λένε πως είμαι κι ανώριμη… Ίσως. Έχοντας χάσει μικρή τους γονείς μου σε ένα ναυάγιο, ο Ανδρέας θα μου καλύψει το κενό που άφησε η απουσία τους. Η οικογένεια των Πανθέων με αντιμετωπίζει καχύποπτα και εχθρικά. Με κατηγορούν πως παντρεύτηκα τον Ανδρέα για τα χρήματα και το κύρος που κουβαλάει το όνομά του, όμως δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι μαζί του γι’ αυτό. Τον αγαπάω αληθινά, τον σέβομαι, τον εκτιμάω. Ο Ανδρέας είναι ο άνθρωπός μου. Κι ο Κίτσος… το πάθος στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ.»

Στο ρόλο του Κίτσου Γαλάτη, ο Μιχάλης Σαράντης

Ο ζωγράφος που θα μπει ανάμεσα στον θείο και τη γυναίκα του

«Με αφορμή την έκθεση των τελευταίων έργων μου σε μια μεγάλη γκαλερί της Αθήνας, επιστρέφω από το Παρίσι όπου έμενα τα τελευταία δύο χρόνια. Στη γκαλερί, θα συναντήσω τυχαία τη Μάρμω, χωρίς να γνωρίζω αρχικά πως είναι η σύζυγος του θείου μου, Ανδρέα Πανθέου. Θα γοητευτώ από αυτήν, όμως όταν συνειδητοποιήσω τη σχέση που έχει με την οικογένεια, θα κάνω πίσω και δεν θα εκδηλώσω τα συναισθήματά μου. Όταν όμως ο αγαπημένος μου θείος, μου ζητήσει να κάνω το πορτρέτο της Μάρμως, τότε θα έρθω αντιμέτωπος με κάτι απρόσμενο για εμένα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ερωτεύομαι με πάθος μια γυναίκα αλλά γνωρίζω πως ένα βήμα προς αυτήν θα είναι και ένα βήμα προς την καταστροφή…»

Στο ρόλο του Ισίδωρου Πανθέου, ο Νίκος Χατζόπουλος

Ο συνταξιούχος συμβολαιογράφος και πρωτότοκος γιος των Πανθέων

«Από τότε που πέθανε η γυναίκα μου, έχω αποσυρθεί στην εξοχική κατοικία των Πανθέων, στο Γραμματικό. Ζω εκεί με τον γιο μου, Θωμά, που είναι Εύελπις Αξιωματικός. Αν και πάντοτε η ζωή μου καθοδηγείτο από τη λογική, ο θάνατος του πατέρα μας, Βλάση Πανθέου θα λειτουργήσει καταλυτικά στην πορεία που θα ακολουθήσω. Η γνωριμία μου με τη δασκάλα του Γραμματικού, που έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τον άλλον κόσμο, θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη σκέψη αλλά και στις πράξεις μου. Είμαι ο πρώτος που θα μάθει το μεγάλο μυστικό των Πανθέων και θα ξεκινήσω τη δική μου σταυροφορία να ανακαλύψω γιατί ο πατέρας αποκήρυξε τη μητέρα μας λίγο πριν πεθάνει.»

Στο ρόλο του Φάνη Πανθέου, ο Θανάσης Κουρλαμπάς

Ο φαρμακοβιομήχανος Πανθέος που λατρεύει τον ποδόγυρο

«Είμαι ο ιδιοκτήτης της φαρμακοβιομηχανίας ΦΙ-ΠΑΝ. «Φι» από το «Φάνης» και «ΠΑΝ» από το επίθετο της οικογένειάς μας. Έχω μια γυναίκα, τη Βέτα και δυο κόρες, τη Λιάνα και την Ουρανίτσα μου. Επίσημα. Γιατί ανεπίσημα στη ζωή μου έχω και τη Μαριάννα που περιμένει ματαίως να παρατήσω την οικογένειά μου και να την κάνω «κυρία Πανθέου». Ως άνθρωπος είμαι πρακτικός. Ρεαλιστής. Βγαλμένος από την αναγκαιότητα να επικρατήσω. Είμαι έξυπνος, δραστήριος και ικανός. Για τα πάντα! Δεν ανήκω ιδεολογικά πουθενά και κοιτάζω μόνο το συμφέρον μου. Θα συνεργαστώ με τον ανιψιό μου Στάθη και μαζί θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που θα προσφέρει ο πόλεμος που πλησιάζει και στη δική μας γειτονιά!»

Στο ρόλο της Δέσποινα Γαλάτη, η Μαρία Καλλιμάνη

 Η επιχειρηματίας, μητέρα του Κίτσου

«Μπορεί ο σύζυγός μου να άφησε εμένα και τον γιο μου τον Κίτσο όταν αυτός ήταν ακόμα μικρό παιδί αλλά αυτό δεν με πτόησε ποτέ. Το αντίθετο. Με πείσμωσε. Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου. Μεγάλωσα τον γιο μου χωρίς να του λείψει τίποτα. Ίσως, άλλες γυναίκες, όπως η αδελφή μου η Μερόπη να τα παρατούσαν. Να αποδέχονταν τη θέση τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Όμως εγώ όχι μόνο δεν έσκυψα το κεφάλι αλλά έγινα καλύτερη από πολλούς άντρες. Ασχολούμαι με το χρηματιστήριο και έχω καταφέρει να αυξήσω την περιουσία που μου άφησε ως προίκα ο πατέρας μου. Λατρεύω τον γιο μου. Ίσως και να τον έχω κακομάθει. Όμως τον καμαρώνω και χαίρομαι για την επιτυχία που έχει ως ζωγράφος. Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στο παρελθόν. Στεναχωριέμαι αν ό,τι έκανα κάποτε οδήγησε τον άντρα της αδελφής μου στην καταστροφή. Όμως δεν είχα άλλη επιλογή. Έπρεπε να υπερασπιστώ το συμφέρον των Πανθέων. Τώρα, βέβαια, που ο Κίτσος συνάντησε τη Μάρμω… ποιοι είμαστε πια;»

Στο ρόλο της Ιλαρία, η Πηνελόπη Πιτσούλη

Η οικονόμος των Πανθέων

«Είμαι στην υπηρεσία των Πανθέων από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ξέρω τα χούγια και τις αδυναμίες όλων τους, τις ιστορίες και πολλά από τα μυστικά τους. Είμαι εδώ για να φροντίζω τα παιδιά του Στρατηγού όπως φρόντιζα και τον ίδιο με τη γυναίκα του. Δεν έχω επιβάλλει τον σεβασμό, τον έχω κερδίσει με τη στάση μου όλα αυτά τα χρόνια. Με την εχεμύθεια, την αφοσίωση και την πίστη μου στην οικογένεια. Δεν ξεχωρίζω κανένα από τα αδέλφια. Ή μάλλον, όχι. Ψέματα. Η αγαπημένη μου είναι η Χρυσοστόμη. Ναι. Η απόμακρη, πάντα σοβαρή και αυστηρή κόρη του Βλάση. Εγώ, την έχω μέσα στην καρδιά μου. Γιατί εγώ ξέρω τι έχει περάσει και πόσο έχει πληγωθεί στη ζωή της. Και θα είμαι πάντα δίπλα της και θα τη στηρίζω όσο εκείνη προσπαθεί να κρατήσει όρθιους τους Πανθέους.»

Στο ρόλο της Νίνας Αυγουστάκη, η Κόρα Καρβούνη

Η γοητευτική ξενοδόχος όλων των ταξιδιωτών

«Είμαι παντρεμένη με τον γιατρό και συνέταιρο του Ανδρέα στην κλινική, Λουκά Αυγουστάκη. Ο γάμος μου θωρείται επιτυχημένος, αφού υπάρχει αγάπη, σεβασμός και αμοιβαία κατανόηση. Όμως υπάρχει και ένα αγκάθι σ’ αυτόν. Με τον Λουκά όσο κι αν προσπαθούμε δεν έχουμε καταφέρει να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας κάνοντας ένα παιδί. Αυτό με έχει οδηγήσει στο να αφοσιωθώ με όλη μου την ψυχή στη διαχείριση του ξενοδοχείου μου. Κάθε βράδυ φοράω το πιο όμορφο, ψεύτικο χαμόγελό μου και προσπαθώ να ικανοποιήσω τις επιθυμίες των καλεσμένων μου… Όταν ο Ανδρέας μού σύστησε τη Μάρμω, αμέσως κατάλαβα ότι θα γίνουμε επιστήθιες φίλες. Όχι απλώς την αποδέχτηκα αλλά έγινα ο άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί. Είμαι η πρώτη που θα διακρίνει τη σπίθα μεταξύ Μάρμως και Κίτσου. Δεν θα την προτρέψω να κάνει κάτι μαζί του, όμως όταν το κάνει δεν θα την κρίνω. Θα τη στηρίξω και θα τη βοηθήσω να κρατήσει αυτή τη σχέση μυστική από τον Ανδρέα. Για μένα άλλωστε, το πάθος, ορίζει τη ζωή.»

Στο ρόλο του Στάθη Μονογιού, ο Σπύρος Σταμούλης

Ο φιλόδοξος ανιψιός

«Είμαι ο γιος της Μερόπης Πανθέου, έχω μια αδελφή που λατρεύω, τη Θάλεια και θα κάνω τα πάντα για να την προστατεύσω και να την κάνω να είναι ευτυχισμένη. Ένα τραγικό γεγονός, η αυτοκτονία του πατέρα μου, Παύλου Μονογιού, στάθηκε ικανό για να με κάνει αυτό που είμαι. Από τότε μέχρι και τώρα ο ένας και μοναδικός μου στόχος είναι να αποκαταστήσω τη μνήμη του πατέρα μου και να προσφέρω στην οικογένειά μου όσα στερήθηκαν όλη τους τη ζωή. Θα κάνω τα πάντα για να καταφέρω να ανακτήσουν οι Μονογιοί το κύρος και τη δύναμή τους, για να ξαναβρούν τη θέση τους δίπλα στους Πανθέους. Δεν έχω ηθικούς φραγμούς και δεν θα σταματήσω πουθενά μέχρι να εκπληρώσω τον σκοπό μου. Θα απειλήσω, θα εκβιάσω, θα εκμεταλλευτώ και αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρω.»

Στο ρόλο της Ματούλας Γκανά, η Σμαράγδα Αδαμοπούλου

Η επαναστάτρια αδελφή της Πέλλας

«Φύγαμε από τη Σμύρνη με την αδελφή μου την Πέλλα και ήρθαμε στην Αθήνα με την ελπίδα πως θα μπορούσαμε να ξαναχτίσουμε τη γκρεμισμένη ζωή μας. Έτσι πιστεύαμε δηλαδή. Ορφανές κι από τους δυο γονείς, αναγκαστήκαμε να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας από νωρίς. Αν και στηρίζουμε η μία την άλλη, έχουμε διαλέξει τελείως διαφορετικούς δρόμους. Η Πέλλα, ανέμελη και μέσα στα ξενύχτια και τις απολαύσεις της ελίτ των Αθηνών. Εγώ, στο περιθώριο. Με τους πολιτικούς συντρόφους μου να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Όταν γνωρίσω τον Στάθη, οι δυο κόσμοι μας θα συγκρουστούν. Όμως, δεν θα προσπαθήσει κανένας να αλλάξει τον άλλο. Θα βρούμε μια γέφυρα και ακόμα κι αν δεν μπορούμε να δεχτούμε τα διαφορετικά “πιστεύω” μας, θα αναπτύξουμε ισχυρά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Όμως η ζωή έχει πάντα άλλα σχέδια. Και εκεί που πιστεύεις ότι θα βγεις νικητής, καταλήγεις εξόριστος, πεινασμένος και ηττημένος.»

Στο ρόλο της Βέτας Πανθέου, η Χριστίνα Αλεξανιάν

Η προδομένη σύζυγος του Φάνη

«Είμαι η Βέτα. Γλυκιά, υποτακτική, καλή μητέρα και έντιμη σύζυγος. Παντρεύτηκα τον άντρα μου, τον Φάνη, ύστερα από συνοικέσιο αλλά ομολογώ πως μου είχε φανεί επαρκώς εμφανίσιμος και επιφανής ώστε να είμαι πολύ ευχαριστημένη με την τύχη μου. Σύντομα όμως, ανακάλυψα πως ο γοητευτικός σύζυγός μου, δεν μοιραζόταν το κρεβάτι του μόνο μαζί μου. Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε; Εγώ δέχτηκα τις απιστίες του για χάρη της οικογενειακής μας ηρεμίας. Όταν έχεις δυο παιδιά, έχεις δυο λόγους παραπάνω για να συγχωρείς και να σκύβεις το κεφάλι. Έτσι μου μάθανε από παιδί. Άλλωστε ήξερα πως με αγαπά, αφού επέστρεφε πάντα στο σπιτικό του. Τώρα όμως που η γυναίκα αυτή μπήκε στη ζωή μας για τα καλά… ίσως ήρθε η ώρα να ξυπνήσω. Να αντιδράσω. Να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να ανακτήσω την αξιοπρέπειά μου…»

Στο ρόλο της Σεβαστής, η Ελένη Καρακάση

Η παραμάνα της Μάρμως

«Εγώ μεγάλωσα τη Μάρμω όταν οι γονείς της χάθηκαν σε εκείνο το ναυάγιο. Αφιέρωσα όλη μου τη ζωή σ’ αυτήν. Όχι από υποχρέωση. Ούτε επειδή με ανάγκασε κάποιος. Το ήθελα. Γιατί την αγαπώ τη Μάρμω σαν δική μου κόρη. Είμαι πάντα δίπλα της για να ακούσω τα βάσανά της, να μου εξομολογηθεί τις σκέψεις της. Με εμπιστεύεται και με νιώθει σαν μητέρα της. Έχω μάθει όλα της τα χούγια, μπορώ να τη συμβουλέψω, να τη νουθετήσω, ακόμα και να είμαι αυστηρή μαζί της. Όταν όμως αντιληφθώ ότι η Μάρμω τρέφει αισθήματα για τον Κίτσο, θα δυσκολευτώ πολύ να το δεχτώ. Γιατί μπορεί να καταλαβαίνω πως είναι ερωτευμένη, όμως δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα την αδικία προς εκείνον τον άγιο άνθρωπο, τον άντρα της, Ανδρέα Πανθέο.»

Στο ρόλο της Πέλλας Γκανά, η Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά

Το μοντέλο που έχει ερωτευτεί τον Κίτσο

«Ήμουν πάντα η μούσα του Κίτσου… Το μοντέλο του και κατά καιρούς και η ερωμένη του. Πάντα λέγαμε μεταξύ μας πως είμαστε κυρίως φίλοι και μετά εραστές. Όμως, σταδιακά εγώ σταμάτησα να τον βλέπω ως φίλο. Τον ερωτεύτηκα. Και θα μπορούσα να κάνω τα πάντα γι’ αυτόν. Όμως μπήκε στη ζωή του η Μάρμω και τα κατέστρεψε όλα. Δεν φημίζομαι για την εγκράτειά μου, και σίγουρα με λες και επιρρεπή στα λάθη. Έτσι, θα παρασυρθώ κι αυτή τη φορά. Ίσως από εκδίκηση αρχικά. Ίσως γιατί απλώς πληγώθηκε ο εγωισμός μου. Η ουσία είναι πως θα προδώσω, θα πληγώσω και θα καταστραφώ όταν απεγκλωβιστώ από τον Κίτσο και αρχίσω να εμπιστεύομαι τον πιο λάθος άνθρωπο στον κόσμο…»

Στο ρόλο της Θάλειας Μονογιού, η Βίκυ Διαμαντοπούλου

Η αδελφή του Στάθη

«Είμαι η κόρη της Μερόπης Πανθέου και αδελφή του Στάθη Μονογιού. Ο Στάθης δεν είναι μόνο αδελφός για μένα. Είναι κι ο πατέρας που δεν πρόλαβα να χαρώ και να έχω στη ζωή μου, αφού εκείνος αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να αντέξει τα χρέη και την οικονομική καταστροφή που οδήγησε ο ίδιος, με τις επιλογές του, την οικογένειά μας. Είμαι ερωτευμένη με τον Δημήτρη αλλά έτσι όπως είναι η οικονομική μας κατάσταση δεν γίνεται να προχωρήσουμε σε γάμο. Γι’ αυτό κι εκείνος αποφάσισε να μπαρκάρει. Για να μπορέσει να με παντρευτεί. Όμως, το ταξίδι του Δημήτρη θα είναι η αρχή της δικής μου περιπέτειας…» Στο ρόλο της Λιάνας Πανθέου, η Ιφιγένεια Καραμήτρου

Η φοιτήτρια, αντιδραστική κόρη του Φάνη

«Είμαι η κόρη του Φάνη και της Βέτας και αδελφή της Ουρανίας. Έχω μεγαλώσει με γαλλικά και πιάνο αλλά δεν έχω υποταχθεί στον καθωσπρεπισμό της Τάξης μας. Είμαι από τη φύση μου επαναστάτρια και ασυμβίβαστη. Τα ξεπορτίσματα του πατέρα μου και η ανοχή που δείχνει η μητέρα μου σε αυτά με ενοχλούν και τους το δείχνω σε κάθε ευκαιρία. Φλερτάρω συχνά αλλά δεν αφήνω κανέναν άντρα να με εκμεταλλευτεί. Έχω δεσμό με τον αεροπόρο Ηλία Γαζή, όμως βαθιά μέσα μου η καρδιά μου σκιρτάει για κάποιον άλλο… Κάποιον, που απαγορεύεται να δω ποτέ ερωτικά… Εγώ βέβαια, δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τις απαγορεύσεις!»

Στο ρόλο του Θωμά Πανθέου, ο Γιάννης Κατσιμίχας

Ο εύελπις, γιος του Ισίδωρου

«Λένε πως είμαι συνεπής και εργατικός. Ίσως παραπάνω σοβαρός από το κανονικό, και ιδεολόγος, αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι πως οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν σε κάτι που είναι σημαντικότερο από τη ζωή τους. Μάλλον γι’ αυτό επέλεξα να γίνω Εύελπις. Από τότε που χάσαμε τη μητέρα μου, ανησυχώ για τον πατέρα μου, τον Ισίδωρο. Όπως κι εκείνος ανησυχεί για μένα και τον πόλεμο που έρχεται καταπάνω μας, όσο κι αν η στολή με κάνει να φαίνομαι στα μάτια του δυναμικός και γενναίος. Ο πόλεμος βέβαια είναι ένα πράγμα. Κι άλλο ο έρωτας. Εκεί είμαι συνεσταλμένος και ντροπαλός σα σχολιαρόπαιδο. Ιδίως αφού αν ομολογούσα την αγάπη μου στη γυναίκα που έχω στην καρδιά μου από παιδί, θα εξέθετα όλη την οικογένεια των Πανθέων…»

Στο ρόλο του Γιάννη Μαρμάρη, ο Μιχάλης ΣυριόπουλοςΟ μεταλλειολόγος με την κρυφή ατζέντα

Στο ρόλο της Μιρέλλας, η Έλενα ΤοπαλίδουΤο μέντιουμ με το σκοτεινό παρελθόν

Στο ρόλο της Μερόπης Μονογιού, η Αθηνά ΜαξίμουΗ γυναίκα του αυτόχειρα

Στο ρόλο του Λουκά Αυγουστάκη, ο Παντελής ΔεντάκηςΟ καλύτερος φίλος του Ανδρέα και συνεταίρος του στην κλινική

Στο ρόλο του Ηλία Γαζή, ο Κωνσταντίνος ΕλματζίογλουΟ αεροπόρος, μνηστήρας της Λιάνας

Στο ρόλο της Ουρανίας Πανθέου, η Βάλλια Παπαδάκη– Η μικρότερη των Πανθέων

Στο ρόλο του Ιορδάνη Βαλλίδη, ο Κώστας Φιλλίπογλου -Ο ιδιοκτήτης της κλωστοϋφαντουργίας “ΕΡΡΙΚΑ” και πατέρας της Αλέκας

Στο ρόλο του Αγαμέμνονα Χρυσίνα, ο Αλέξανδρος Μούκανος – Ο πρόεδρος του Γραμματικού

Στο ρόλο του Τέλη Βαλέριου, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς – Ο αντικέρ – βιβλιοπώλης, προσωπικός φίλος του Κίτσου

Στο ρόλο του Παναγή, ο Κώστας Κονταράτος – Ο πιστός επιστάτης του Γραμματικού

Στο ρόλο της Σοφίας Στρατηγού, η Εύα Σιμάτου – Η γιατρός, παλιά σχέση του Ανδρέα

Στο ρόλο της Αλέκας Βαλλίδη, η Αρετή Τίλη -Η άρρωστη κόρη του βιομήχανου

Στο ρόλο του Στέφανου Χρυσίνα, ο Θανάσης Ισιδώρου – Ο γιος του προέδρου του Γραμματικού και επιστήθιος φίλος του Θωμά

Στο ρόλο του Δημήτρη Θεοδώρου, ο Γιάννης Ίτσιος – Ο ναυτικός, αρραβωνιαστικός της Θάλειας

«Οι Πανθέοι»

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]