Καρδίτσα: Η στιγμή της άγριας επίθεσης στον Αγοραστό

14 Σεπτεμβρίου 2023

Καρδίτσα: Αντιμέτωπος με εξοργισμένους κατοίκους που είδαν ανθρώπους και περιουσίες να χάνονται στην κακοκαιρία Daniel ήρθε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. 

Εδώ και κάποιες ώρες, ένα βίντεο κυκλοφορεί στα social media, από αυτήν ακριβώς την επίθεση του περασμένου Σαββάτου, και δείχνει τους αγανακτισμένους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας να υποδέχονται με «ξύλο» τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έφτασε στην Καρδίτσα στις 11:45 π.μ. το περασμένο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με ένα μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο και εκεί οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν, φώναζαν και έβριζαν. Κάποιοι χτυπούσαν το όχημα με κλωτσιές και μπουνιές, αποπειράθηκαν να ανοίξουν την πόρτα και έσπασαν τον καθρέφτη.

Αρχικά δέχτηκε λεκτική επίθεση και στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.

Να σημειωθεί ότι το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.


[There are no radio stations in the database]