Κίνηση αγάπης από τον Νίκο Κοκλώνη  στη Φαρκαδόνα Τρικάλων 

14 Σεπτεμβρίου 2023

Κίνηση αγάπης από τον Νίκο Κοκλώνη  στη Φαρκαδόνα Τρικάλων 

Μια κίνηση αγάπης από τον Νίκο Κοκλώνη στη Φαρκαδόνα Τρικάλων που υπέστη μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες. Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας μίλησε στη «Super Kατερίνα» για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό του και αποκάλυψε ότι ζήτρησε βοιήθεια από τον Ceo της Barking Well και βρήκε άμεσα ανταπόκριση.

Η Barking Well στο πλευρό των πλημμυροπαθών – Φορτηγό με τρόφιμα και φάρμακα στις πληγείσες περιοχές

«Το πατρικό μου είναι ένα από τα 1200 που είναι κάτω από το νερό. Τα αυτοκίνητά μου, η περιουσία μου όλη είναι κάτω από 5 μέτρα νερό. Την Τετάρτη το βράδυ ήμουν υποψιασμένος και έβγαινα στο μπαλκόνι και έβλεπα το νερό. Άκουσα τον σκύλο μου να κλαίει και να πνίγεται. Βγαίνω έξω και βλέπω το νερό μέχρι τον λαιμό του.

Μέσα σε μισή ώρα το νερό έφτασε στα 40 εκατοστά. Δεν ήρθε μήνυμα από το 112 εκκενώστε τη Φαρκαδόνα. Κανείς δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Ήταν όλοι απόντες. Αυτή τη στιγμή η Φαρκαδόνα Τρικάλων έχει καταστραφεί στο 80%.

Ζήτησα από τον Νίκο Κοκλώνη να στείλει ένα φορτηγό τρόφιμα και δέχτηκε, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό, αύριο το πρωί θα είναι στο χωριό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]