Σε ποια διόδια είναι δωρεάν η διέλευση στις Εθνικές Οδούς λόγω των πλημμυρών

13 Σεπτεμβρίου 2023

Σε ποια διόδια είναι δωρεάν η διέλευση στις Εθνικές Οδούς λόγω των πλημμυρών 

Έως την Πέμπτη παρατείνεται η δωρεάν διέλευση των οχημάτων από τα διόδια στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στην Ιόνια Οδο, στον αυτοκινητόδρομο Ε65.

Δωρεάν η διέλευση οχημάτων από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και  Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιονία Οδό -  PineiosNews

Επιπλέον, αντίτιμο δεν θα καταβάλλεται ούτε στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου «Αιγαίου», στο τμήμα από Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο (Πελασγία), συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή.

Η απόφαση ελήφθη με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μετακίνησης, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας και με δεδομένη την επιπλέον επιβάρυνση, που θα προκύψει από την εναλλακτική αυτή διαδρομή.

Παράλληλα, κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Γυρτώνης.

Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]