Σασμός: Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια

13 Σεπτεμβρίου 2023

Σασμός: Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια

Ο τρίτος κύκλος του Σασμού θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Σασμός θα έχει νέες σοκαριστικές εξελίξεις στον τρίτο κύκλο που όλοι περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Η σειρά του Alpha εμπλουτίζεται με νέους ήρωες όπως και ο κύκλος αίματος ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Για κάποιους η λύτρωση δε θα έρθει ποτέ!

1688658204373-232399106-sasmos.jpg

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Ανδρέας Βρουλάκης βγει από τη φυλακή και επισκέπτεται την Καλλιόπη. Εκεί, της παραδίδει ένα μενταγιόν που αποδεικνύει στην Καλλιόπη ένα πράγμα: ο Παύλος Βρουλάκης ευθύνεται για τον φόνο του άντρα της Βασίλη.

Σασμός: Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια

Η Καλλιόπη, εκεί που είχε αποδεχτεί τον Σασμό έτσι ώστε να ζήσουν μαζί ο Αστέρης με την Αργυρώ γίνεται έξαλλη. Αφηνιασμένη διατάζει Μαθιό και Αστέρη να σκοτώσουν τον Παύλο. Εκείνοι όμως δεν είναι διατεθειμένοι να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Τότε η Καλλιόπη βρίσκει σύμμαχο τον Νικηφόρο ο οποίος με το που ακούει τα νέα αρπάζει το όπλο του και πάει να βρει τον Παύλο. Ο Νικηφόρος βρίσκει τον Παύλο στο καφέ και τον απειλεί με το όπλο του αποκαλώντας τον φονιά.

Η κατάσταση ξεφεύγει και ένας φίλος του Παύλου προκειμένου να τον σώσει πυροβολεί τον Νικηφόρο ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος.

Στο νοσοκομείο η Βασιλική βρίσκεται στο πλευρό του γιου της ο οποίος είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τα πράγματα όμως δε πηγαίνουν καλά. Λίγο πριν ο Νικηφόρος μπει για νέα εγχείρηση θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του η οποία κλαίει με οδύνη…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]