Μακελειό στην Αρτέμιδα – Συνελήφθη Τούρκος στο Ελ. Bενιζέλος

12 Σεπτεμβρίου 2023

Μακελειό στην Αρτέμιδα – Συνελήφθη Τούρκος στο Ελ. Bενιζέλος

Πόλεμο στον υπόκοσμο των ναρκωτικών «βλέπουν» οι αρχές στο αιματοκύλισμα με 6 νεκρούς αλλοδαπούς στην Αρτέμιδα

Ενέδρα θανάτου

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Τι οδήγησε στη σύλληψη του Τούρκου στο Ελ. Βενιζέλος  - Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες

Οι δράστες του μακελειού φαίνεται πως είχαν στήσει ενέδρα θανάτου, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της αστυνομίας. Το αυτοκίνητο φαίνεται να φρέναρε και ξαφνικά οι δολοφόνοι άρχισαν να γαζώνουν από μπροστά, πρώτα, το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να πλησιάζουν δεξιά και αριστερά και να σκοτώνουν και τα έξι άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες πληροφορίες, οι έρευνες στρέφονται σε κυκλώματα διακίνησης κυρίως ηρωίνης, αλλά και σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Υπενυμίζεται πως το αυτοκίνητο ελέγχθηκε και δεν προέκυψαν στοιχεία, ούτε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες μέσα σε αυτό που θα βοηθούσαν την έρευνα της αστυνομίας. Βρέθηκαν όμως γαλλικές πλαστές ταυτότητες πάνω στα θύματα και για τον λόγο αυτό υπάρχει συνεργασία με την Europol αλλά και τις γαλλικές αρχές, για να ταυτοποιήσουν και τα υπόλοιπα 5 άτομα.

Από την μέχρι στιγμής εξέλιξη, δεν υπάρχει οπτικό υλικό που να έχει καταγράψει την σκηνή του εγκλήματος. Υπάρχουν μόνο κάποια ηχητικά ντοκουμέντα από κάμερες σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου σημειώθηκε η διπλή δολοφονία.

Βέβαια, οι αρχές προσπαθούν από προηγούμενες επιθέσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να ταυτοποιήσουν τους δράστες που πιθανότατα να χρησιμοποίησαν δύο οχήματα, ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα.

Ταυτοποιήθηκε μάλιστα ένα από τα θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από έξι μήνες στο Διδυμότειχο, καθώς είχε περάσει παράνομα στην Ελλάδα και είναι Τούρκος υπήκοος. Δεν έχουν ωστόσο ταυτοποιηθεί τα 5 άτομα που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δεν είναι καταχωρημένο στις ελληνικές αρχές, καθώς φαίνεται ότι έχει έρθει από το εξωτερικό και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει διέλθει από τους Ευζώνους.

Μέχρι στιγμμής έχει συληφθεί ένας 32χρονος Τούρκος, ο οποίος ταξίδευε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες στις 8 και μισή το βράδυ, δύο ώρες δηλαδή μετά από το μακελειό που σημειώθηκε στην περιοχή της Αρτέμιδας. Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 φυσίγγια, πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια των πορτογαλικών αρχών.

Ο άνδρας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τα έγγραφα αυτά αλλά και τις σφαίρες που βρέθηκαν στην κατοχή του. Αυτή την στιγμή οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες αναμένεται να εξετάσουν την εμπλοκή του στην δολοφονία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]