Δύτες ψάχνουν αυτοκίνητα μέσα στη θάλασσα για αγνοούμενους

12 Σεπτεμβρίου 2023

Δύτες ψάχνουν στα αυτοκίνητα μέσα στη θάλασσα για αγνοούμενους

Προσπαθώντας να βρουν εγκλωβισμένους ή αγνοούμενους στη θάλασσα της περιοχής του Πλατανιά του Νότιου Πηλίου, οι δύτες του Λιμενικού έχουν στήσει επιχείρηση, καθώς πολλά αυτοκίνητα βούλιαξαν στη θάλασσα μετά τη νεροποντή. Εκτός από τον Πλατανιά, οι δύτες έχουν βουτήξει σε Μηλίνα και Λευκό Κάστρο.

Πλημμύρες – Πήλιο: Δύτες ψάχνουν στη θάλασσα για αγνοουμένους (βίντεο) | Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η τεράστια καταστροφή που συντελέστηκε στη Θεσσαλία και ξεκίνησε από το Πήλιο, είχε ως αποτέλεσμα να βουλιάξουν δεκάδες αμάξια στον Παγασητικό κόλπο. Προκειμένου να ψάξουν για ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να βγουν από τα αυτοκίνητά τους και παρασύρθηκαν μαζί με αυτά, οι δύτες επιχείρησαν όλο το πρωί, ψάχνοντας τα οχήματα του βυθού.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πως δεν υπάρχουν αναφορές για ύπαρξη ατόμων στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Ωστόσο, οι δύτες ψάχνουν μήπως υπάρχει άτομο που δεν έχει δηλωθεί ως αγνοούμενο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κανένας στον βυθό, παρά μόνο τα αυτοκίνητα και μια βάρκα.

Θεσσαλία: Σε εξέλιξη επιχειρήσεις με δύτες που ψάχνουν αγνοούμενους και  αυτοκίνητα που έχουν βυθιστεί στη θάλασσα – Pronews.gr
Δύτες ψάχνουν για νεκρούς σε βυθισμένα αυτοκίνητα στο Πήλιο - PatrisNews -  Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ταυτόχρονα η πυροσβεστική υπηρεσία και οι εθελοντές συνεχίζουν το έργο του απεγκλωβισμού για όσους έχουν ανάγκη να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της πυροσβεστικής στο X, φαίνεται η προσπάθεια των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν ένα σκυλάκι από πλημμυρισμένη περιοχή της Θεσσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]