“Δεν είχα καμία πρόθεση να χάσει ο Αντώνης τη ζωή του”

12 Σεπτεμβρίου 2023

“Δεν είχα καμία πρόθεση να χάσει ο Αντώνης τη ζωή του”, ισχυρίζεται ο ύπαρχος του Blue Horizon

Συντετριμμένος δηλώνει ο ύπαρχος που οδηγήθηκε στη φυλακή για τα όσα συνέβησαν στον καταπέλτη του Blue Horizon και το σπρώξιμο στον Αντώνη Καργιώτη που έχασε τη ζωή του.

Ο ύπαρχος του Blue Horizon μίλησε στην εκπομπή Live News στο Mega και υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να προβλέψει τις τραγικές συνέπειες των πράξεων του

Προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon

«Eίμαι ειλικρινά συντετριμμένος για την εξέλιξη του γεγονότος στον καταπέλτη του πλοίου στο οποίο εργαζόμουν. Νιώθω πραγματικά θλίψη έχοντας αντιληφθεί πλήρως ότι ένας νέος άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα σκοπό και καμία πρόθεση να χάσει ο άνθρωπος αυτός τη ζωή του», ανέφερε αρχικά.

«Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Νιώθω ότι εάν το πλοίο δεν ξεκινούσε στην κίνηση του και ο καταπέλτης παρέμενε στον ντόκο ο Αντώνης σήμερα θα ζούσε και εγώ δεν θα αντιμετώπιζα ότι αντιμετωπίζω τώρα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τη συγκεκριμένη εξέλιξη».

Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να εκφράσει τη μεταμέλειά του στην οικογένεια του 36χρονου

«Ελπίζω κάποια στιγμή εμπράκτως να δηλώσω τη μεταμέλεια στην οικογένεια. Δεν θέλω τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός δολοφόνου», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]