Τρανσέξουαλ μήνυσε τον φίλο της επειδή κρατάει τους όρχεις της σε βάζο στο ψυγείο

11 Σεπτεμβρίου 2023

Τρανσέξουαλ μήνυσε τον φίλο της επειδή κρατάει τους όρχεις της σε βάζο στο ψυγείο

Μια τρανσέξουαλ γυναίκα απαιτεί την επιστροφή των όρχεών της, τους οποίους, όπως ισχυρίζεται, ο πρώην φίλος της διατηρεί σε ένα βάζο στο ψυγείο του.

Σε ένορκη κατάθεση και αγωγή, η Μπριάνα Κίνγκσλεϊ, μουσουλμάνα, δήλωσε ότι ο πρώην σύντροφός της Γουίλιαμ Βοϊτσεκόφσκι, από το Πόντιακ του Μίσιγκαν, κρατούσε τα επίμαχα μέρη του σώματος που της είχαν αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης αλλαγής φύλου.

Η εφημερίδα Detroit News ανέφερε ότι η 40χρονη Κίνγκσλεϊ ζήτησε την επιστροφή των όρχεών της καθώς και να της καταβληθεί αποζημίωση συνολικού ύψους 6.500 δολαρίων.

Ο Βοϊτσεκόφσκι, 37 ετών, υποστήριξε ωστόσο ότι η πρώην σύντροφός του ”μάζεψε όλα τα υπάρχοντά της όταν [χώρισαν]” και επέμεινε ότι δικαιούται να κρατήσει τους όρχεις της.

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε στον αντίποδα ότι η Κίνγκσλεϊ είναι αυτή που τον παρενοχλεί από τότε που χώρισαν – πριν από οκτώ μήνες – και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον νέο ισχυρισμό ως απόδειξη περαιτέρω εκφοβισμού.

Η κατάθεση και η αγωγή στο 50ο Περιφερειακό Δικαστήριο του Πόντιακ αναφέρει ότι η ημερομηνία απαίτησης της Κίνγκσλεϊ ήταν η 27η Δεκεμβρίου 2022 – η οποία, σύμφωνα με τον Βοϊτσεκόφσκι, ήταν δύο εβδομάδες μετά τη λήξη της σχέσης τους.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα προφίλ της Κίνγκσλεϊ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιεί πλέον αραβικό όνομα και φαίνεται να έχει ασπαστεί το Ισλάμ.

Σε ένα βίντεο στο TikTok που μοιράστηκε η Κίνγκσλεϊ, φαίνεται επίσης να κάνει πλάκα με τους χαμένους όρχεις της.

Σε ένα βίντεο με τίτλο: “The Unboxing of Dee’s Nutz”, η Κίνγκσλεϊ φαίνεται να ανοίγει ένα κουτί και να αφαιρεί μια διαφανή σακούλα που έχει την ένδειξη βιολογικός κίνδυνος.

Χαμογελώντας, στη συνέχεια βάζει τα δάχτυλά της στο στόμα της καθώς επανασυσκευάζει τη σακούλα στο κουτί, υποδηλώνοντας ότι ήταν όντως οι όρχεις που της δόθηκαν μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η Κίνγκσλεϊ έχει επίσης βρεθεί στο παρελθόν στο δικαστήριο, αφού κατηγορήθηκε για κακουργηματική επίθεση, όταν λέγεται ότι τράβηξε μαχαίρι σε μια συγκάτοικο της.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]