Κοντολάζος για Μενεγάκη: “Θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας”

11 Σεπτεμβρίου 2023

Κοντολάζος για Μενεγάκη: “Θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας”

Ο Δημήτρης Κοντολάζος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι παρόλο που είναι κουμπάροι, δεν διατηρούν πλέον επαφές.

Δημήτρης Κοντολάζος για Ελένη Μενεγάκη: Τι να απαντήσω, παλιά κάναμε παρέα  και με τα χρόνια χαθήκαμε

Η Ελένη Μενεγάκη έχει βαφτίσει την κόρη σας, αλλά δεν σας βλέπουμε στην εκπομπή της. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Όταν η Ελένη Μενεγάκη βάφτισε την κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου | Gossip-tv.gr

Τι να απαντήσω… Ξεχαστήκαμε, παλιά κάναμε παρέα, μας βάφτισε και την κόρη τη Σοφία, αλλά με τα χρόνια χαθήκαμε. Δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, κάποιος τσακωμός, απλά χαθήκαμε.

Παλιά όταν έμενε κοντά στο Ποσειδώνιο βρισκόμασταν πιο συχνά, μετά πήγε στην Κηφισιά, έκανε τη ζωή της, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά. Είχαμε πάει και σε κάποιες βαφτίσεις της, αλλά χαθήκαμε. Δεν είμαστε μαλωμένοι. Και αν με καλέσει, θα πάω στην εκπομπή της.

Δημήτρης Κοντολάζος για Ελένη Μενεγάκη: Στενοχωριέμαι, θα ήθελα να είναι  κοντά στην κόρη μας

Γιατί δεν την πήρατε εσείς ένα τηλέφωνο;

Παλιά πήγαινα πάρα πολύ συχνά στις εκπομπές της, αλλά δεν την έπαιρνα ποτέ εγώ τηλέφωνο. Παρόλο που σχεδόν κάθε εβδομάδα ερχόταν σπίτι μου η Ελένη και πίναμε καφέ, ποτέ δεν της είπα πότε θα με βγάλεις στην εκπομπή. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη φιλία και τη συγγένειά μας.

Σας στεναχωρεί το γεγονός ότι τώρα δεν έχετε επαφές;

Ο καθένας κάνει τη ζωή του, το έχω συνηθίσει. Στεναχωριέμαι πιο πολύ για το ότι θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όμως καταλαβαίνουμε, έχουμε τις υποχρεώσεις μας. Έτσι είναι η ζωή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]