Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και δύο οχήματα στην Εθνική οδό

10 Σεπτεμβρίου 2023

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο και δύο οχήματα στην Εθνική οδό, με τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες

Το τουριστικό λεωφορείο είχε 78 ανθρώπους στα Ι.Χ. επέβαιναν άλλα έξι άτομα συνολικά.

Σύγκρουση λεωφορείου με δύο οχήματα στην Εθνική Οδό (ΠΑΘΕ): Τρεις άνθρωποι  χωρίς τις αισθήσεις τους – Πολλοί τραυματίες | zarpanews.gr

Ένα τουριστικό λεωφορείο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής (10/09), συγκρούστηκε με δύο οχήματα Ι.Χ. στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού [ΠΑΘΕ], δηλαδή στην έξοδο προς Ευζώνους. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός αναφέρει τουλάχιστον τρεις νεκρούς και τουλάχιστον 20 τραυματίες.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μίλησε στο MEGA και έκανε λόγο για ανάσυρση τριών ανθρώπων από το ένα αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις τους. Ακόμα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματισμένοι στο άλλο Ι.Χ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρτοποιός ανέφερε: «Είχαμε την εμπλοκή ενός τουριστικού λεωφορείου με 78 επιβάτες και δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων το ένα με 4 επιβάτες και το άλλο με δύο, αντίστοιχα. Ανασύραμε και απεγκλωβίσαμε από το όχημα το επιβατικό τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, με διασωστικά εργαλεία του Π.Σ., και άλλο ένα άτομο που απεγκλωβίστηκε και είναι σοβαρά τραυματισμένο. Και στο άλλο Ι.Χ. και οι δύο επιβαίνοντες είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Περίπου 20 επιβάτες από του τουριστικό λεωφορείο είναι τραυματίες».

Το ΕΚΑΒ διακομίζει τους τραυματίες στο Νοσοκομείου Πολυκάστρου. Το λεωφορείο και το ένα αυτοκίνητο έπεσαν σε χαντάκι που δεν υπήρχε νερό. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που επιχειρεί με 18 πυροσβέστες και έξι οχήματα.

Από την πλευρά τους, οι ιατροί του ΕΚΑΒ ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Facebook ότι «στο σημείο επιχειρούν δύο Κινητές Ιατρικές Μονάδες με δύο ιατρούς και μεγάλος αριθμός συμβατικών ασθενοφόρων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]