“Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος” είπε η παρένθετη μητέρα στη Μαρία Μενούνος

8 Σεπτεμβρίου 2023

“Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος” είπε η παρένθετη μητέρα στη Μαρία Μενούνος και αυτά ήταν τα λόγια που την έκαναν να την επιλέξει

Η Μαρία Μενούνος δίνει το δικό της μήνυμα για τις παρένθετες μητέρες

Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα- Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της | LiFO

Ήξερα ότι επέλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά. Μου είπε “Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος“. Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ. Της είπα ότι αν όμως έχεις κάποια λιγούρα, είσαι άνθρωπος κάντο. Σε εμπιστεύομαι. Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία”

αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος για την παρένθετη μητέρα.

Η Μαρία Μενούνος η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδί πριν από δύο μήνες περίπου απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τον ρόλο της μητρότητας, αλλά δεν ξεχνάει την γυναίκα που την βοήθησε να γίνει μητέρα, την παρένθετη μητέρα που κυοφόρησε το παιδί της.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Today και τη δημοσιογράφο Elise Solé.

Σε αυτή τη συνέντευξη, η Μενούνος μίλησε για τη νεογέννητη κόρη της Αθηνά, για την μητέρα της αλλά ήταν και η πρώτη φορά που αναφέρθηκε εκτενέστερα στην παρένθετη μητέρα που τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

“Το να φέρω την κόρη μου μέσα στην ελληνική κοινότητα θα είναι κάτι πραγματικά πολύ σημαντικό, να τις δώσω αυτές τις δυνατές ρίζες, να πηγαίνει εκκλησία και να της δώσω να καταλάβει πως είναι καλό να είσαι μέλος μιας κοινότητας” αναφέρει αρχικά η Μαρία Μενούνος.

Μαρία Μενούνος: Η αξιολάτρευτη φωτογραφία της κόρης της - Mothersblog.gr
“Είμαστε τόσο καλοί στο να καταστροφολογούμε και να αφήνουμε τον φόβο να μπαίνει στα μυαλά μας. Η ευγνωμοσύνη είναι το καλύτερο μέρος να είσαι συναισθηματικά… οπότε όταν έχω μια στιγμή φόβου – και έχω πολλές – επιλέγω τις θετικές σκέψεις” τονίζει η παρουσιάστρια.

“Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα είναι που έχω φίλους που έχουν περάσει από τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία με βοήθησε.

Τη ρώτησα “Πρέπει να ανησυχώ για αυτό;” και ήταν τόσο χαλαρή για όλα και με τις παρένθετες μητέρες που με έκανε να μη νιώθω ότι πρέπει να τα ελέγχω όλα. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να διαδώσω.

Ήξερα ότι επέλεξα μια παρένθετη μητέρα με υψηλές αξίες και ηθική που ήθελε να κάνει μια υπέροχη δουλειά.

Μου είπε “Θα κάνω ό,τι θα έκανες εσύ αν ήσουν έγκυος“. Οπότε της πρότεινα να τρώει οργανικά τρόφιμα, να μείνει μακριά από τη ζάχαρη επειδή ο διαβήτης υπάρχει στην οικογένειά μου και να αποφύγει τον καφέ.

Της είπα ότι αν όμως έχεις κάποια λιγούρα, είσαι άνθρωπος κάντο. Σε εμπιστεύομαι.

Και εκείνη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία”

αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος για την παρένθετη μητέρα.

“Κάθε μέρα εγώ και η κόρη μου η Αθηνά μιλάμε στη μαμά μου. Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να έρθουμε κοντά και της λέμε ότι την αγαπάμε. Κάθε βράδυ προσευχόμαστε και κάθε πρωί τη χαιρετάμε και φιλάμε την φωτογραφία της.

Απλά θα ήθελα για την κόρη μου να γνώριζε τη γιαγιά της. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα το έκανα χωρίς τη μαμά μου” αναφέρει επίσης στο Today.

Η μητρότητα και η πατρότητα φαίνεται αρκετά “φυσική” για την Μαρία Μενούνος και τον σύζυγό της, Keven Undergaro.

“Κοιτάζουμε ο ένας στον άλλον και λέμε γιατί όλο αυτό μας φαίνεται φυσιολογικό; Δεν το αισθανόμαστε διαφορετικό. Κοιτάω συνέχεια τον σύζυγό μου και του λέω “Είμαστε οικογένεια, είναι τόσο τρελό” εξομολογείται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]