Συγκλονίζει η Λίντα Εβαντζελίστα – “Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού δύο φορές μέσα σε 5 χρόνια”

6 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκλονίζει η Λίντα Εβαντζελίστα ,”Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού δύο φορές μέσα σε 5 χρόνια”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Λίντα Εβαντζελίστα, αποκαλύπτοντας ότι πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού δύο φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οταν η Λίντα Εβαντζελίστα έχασε την ισορροπία της στην πασαρέλα του  Βασίλειου Κωστέτσου [βίντεο] - iefimerida.gr

Το διάσημο μοντέλο εμφανίζεται στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο της “WSJ”. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, το 58χρονο σούπερ μόντελ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018.

“Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου”, είπε στη συνέντευξή της. “Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην έχω να ασχοληθώ με αυτό, επέλεξα τη μαστεκτομή. Νομίζοντας ότι ήμουν καλά και έτοιμη για τη ζωή μου. Ο καρκίνος του μαστού δεν υπήρχε περίπτωση να με σκοτώσει”.

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Εβαντζελίστα, μετά από ψηλάφηση, εντόπισε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος “επέστρεψε”.

Stars που παραμορφώθηκαν μετά από πλαστική αισθητική επέμβαση –  ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

“Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου”, είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. “Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να κάνετε εκσκαφή. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσετε. Με καταλαβαίνεις; Δεν πρόκειται να πεθάνω από αυτό”, ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το διάσημο μοντέλο.

Πρόσφατα, ο ογκολόγος της είχε καλά νέα να της πει… Ότι η πρόγνωσή της είναι καλή, αλλά το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν απόλυτα ενθουσιασμένη με τα νέα, ρωτώντας τον γιατρό της: “Γιατί δεν είναι τέλεια;”.

Η Λίντα Εβαντζελίστα, όπως παραδέχθηκε η ίδια, είναι απλώς ευγνώμων για την κάθε μέρα που ζει. “Ξέρω ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι σε κατάσταση εορτασμού”, είπε. “Έχω περάσει από κάποια τρομερά προβλήματα υγείας. Βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου είμαι τόσο χαρούμενη, γιορτάζοντας το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι ζωντανή. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους”, υπογράμμισε το διάσημο μοντέλο.

Όταν πρόκειται για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού, η Λίντα Εβαντζελίστα λέει ότι είναι “επιζήσασα σε αναμονή”, παραμένοντας, ωστόσο, αισιόδοξη, αλλά και υπεύθυνη για τη διατήρηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την υγεία της. Η ίδια δήλωσε στην WSJ Magazine ότι μόλις τώρα έφτασε σε ένα σημείο όπου είναι έτοιμη να μοιραστεί τη μάχη της με τον καρκίνο, κάνοντάς το με τους δικούς της όρους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]