Αγνοείται νιόπαντρο ζευγάρι στο Πήλιο – Παρασύρθηκε μαζί με το σπίτι του

6 Σεπτεμβρίου 2023

Αγνοείται νιόπαντρο ζευγάρι στο Πήλιο, παρασύρθηκε μαζί με το σπίτι του

Δύο νέα παιδιά που παντρεύτηκαν πριν λίγες ημέρες, χάθηκαν στα Ποτιστικά Πηλίου όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Ο Philip και η Michaela από το Γκρατς της Αυστρίας αγνοούνται από προχθές στις έξι το απόγευμα. Ήρθαν για πολλοστή φορά διακοπές στο Πήλιο και διέμεναν στα δωμάτια όπου έμενε και το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε την Τρίτη (5/9), σύμφωνα με το gegonota.news.

Αγνοείται νιόπαντρο ζευγάρι στο Πήλιο: Παρασύρθηκε μαζί με το σπίτι όπου έμενε

Όταν ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα, το ζευγάρι των Αυστριακών έφυγε από τα δωμάτια και προσπάθησε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξινόβρυσης. Φεύγοντας, ζήτησε από τον Philip και την Michaela να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, δύο από τις εξοχικές κατοικίες της κατέληξαν στη θάλασσα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Τα παιδιά μένουν εδώ τρεις εβδομάδες και μόλις έφτασαν, παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή. Εχουν έρθει πολλές φορές διακοπές και είναι συνομήλικοι, περίπου 35 ετών.

Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν χαθεί, θα τρελαθώ. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να έχουν πνιγεί. Χθες η ΕΜΑΚ έφτασε στα Ποτιστικά και έσωσε 6 άτομα μέσα από ταβέρνα.

Πιστεύαμε πως θα ήταν ανάμεσα σε αυτούς και ο Philip με την Michaela, αλλά όχι. Με το ζευγάρι των Αυστριακών που σώθηκε είχαν γνωριστεί πριν πολλά χρόνια εδώ, στα εξοχικά μας» δήλωσε στα gegonota.news ο ιδιοκτήτης των εξοχικών κατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]