“Άθλιοι μαυραγορίτες” πωλούν νερό στον Βόλο για 4 και 5 ευρώ

6 Σεπτεμβρίου 2023

“Άθλιοι μαυραγορίτες” πωλούν νερό στον Βόλο για 4 και 5 ευρώ

Για «άθλιους μαυραγορίτες» που πωλούν νερό στον Βόλο για 4 και 5 ευρώ εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος

Μια από τις περιοχές που έχει πληγεί σφόδρα από την κακοκαιρία Daniel είναι ο Βόλος που από την Τρίτη (05/09) έχει μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση και νερό.

Αχιλλέας Μπέος | Athens Voice

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατήγγειλε την Τετάρτη (06/09) πως ορισμένοι εκμεταλλεύονται την έλλειψη υδροδότησης στην πόλη και πωλούν τις εξάδες νερού αντί για 4 και 5 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μπέος έγραψε: «Τις τελευταίες ώρες από καταγγελίες έγινα κοινωνός της αισχρής και ανήθικης δράσης ορισμένων ασυνείδητων που, εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα με το νερό, πωλούν σε πολίτες την “εξάδα” νερού αντί 4 και 5 ευρώ. Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν τους άθλιους αυτούς μαυραγορίτες και να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό».

Επίσης, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ο Δήμος Βόλου έχει εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες νερού που θα διαθέσει στους πολίτες, ενώ ήδη σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στην πόλη και μέχρι αύριο (07/09) θα υπάρχει πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]